Sinerji Bilgisayar güvenilir mi?

Baydar2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15-RTX 3050 Intel İ5 11 Nesil-16 GB Ram-512 GB SSD-Hyperx Quadcast Mikrofon-Rampage Pulsar Kulaklık-Gamepower Saber RGB Klavye-Rampage Drop M3 Mause-Rampage Prote Laptop Fanı-Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Meslek
Eğitmen
Arkadaşlar selamlar G.Skill Trident Z5 royal 32 GB (2x16) 6000 MHz CL28 RAM'lar alacağım hayatımda ilk defa PC topluyorum. Sinerji bilgisayar hakkında çok kötü yorumlar okudum sıkıntılı çıkan ürünleri iade almadıkları hakkında hevesim kursağımda kalsın istemiyorum o yüzden bu RAM'ler 7500 liraya Sinerji bilgisayarda satılırken bundan sonra en ucuz satan yer 9 bin liradan başlıyor. Ne yapmalıyım kararsız kaldım 1500 lira fazla verip başka satıcıdan mı almalıyım?

Arkadaşlar selamlar G.Skill Trident Z5 royal 32 GB (2x16) 6000 MHz CL28 RAM'lar alacağım hayatımda ilk defa PC topluyorum. Sinerji bilgisayar hakkında çok kötü yorumlar okudum sıkıntılı çıkan ürünleri iade almadıkları hakkında hevesim kursağımda kalsın istemiyorum o yüzden bu RAM'ler 7500 liraya Sinerji bilgisayarda satılırken bundan sonra en ucuz satan yer 9 bin liradan başlıyor. Ne yapmalıyım kararsız kaldım 1500 lira fazla verip başka satıcıdan mı almalıyım?

Sinerji gayet güvenilir bir yer, yorumların kötü olduğunu nereden okudunuz ki?

İnternette bazı konularda sıkıntı yaşayanlar olup videolar vs paylaştı. Sorunlar sonra çözüldü. Fakat videoyu silmiş galiba. Belki de olay tatlıya bağlandıktan sonra firma talep etmiş olabilir. AMD bir karttı. Güvenilir yer fakat satış sonrası hizmet ancak o hizmet gerektiğinde belli oluyor. O dönemden sonra biraz toparlanmışlardır diye düşünüyorum.

Sinerji güvenilir hocam kötü yorumlara aldırış etmeyin.

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar 🙏

Bir arkadaş ciddi bir sıkıntı yaşamıştı bu firmayla ama ilgili yazıyı, videoyu bulamadım şu an. Ayrıca arkadaşım zamanında 6700XT almıştı ve direkt iade edilen kartı yolladılar, hani iade edilen ürünü illaki satacaklar ama içinde neden iade edildiğine dair kağıdı bile almaya tenezzül etmemişler..

Çok indirimde bir şey yoksa ben şahsen bulaşmanızı önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı