Sinerji Bilgisayar Güvenilir Mi?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.022

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
22
Yer
LTBE
Daha fazla  
Arkadaşlar Sinerji Bilgisayar'dan bilgisayar almayı planlıyorum. Fakat bazı arkadaşlarım o siteden alınan bazı ürünlerin (PC kasalarının mesela) hasarlı geldiğini söyledi. Bu siteden sistem toplayan varsa yardımcı olabilir mi?

Sosyalde bu firmadan pc toplayan arkadaşlardan hem sorun yaşayanlar hem de yaşamayanlar da var. Yaşamayanlar ağırlıkta diye biliyorum. Sonuçta her firmada böyle bir problem olabiliyor. Önemli olan firmanın çözüm sürecindeki gayretidir. Siz nasıl bir sistem topladınız? Belki bileşen listesini paylaşabilirseniz üzerinden yorum yapabiliriz.

Kasa konusunda her firmadan neredeyse böyle şikayet var ama bence firma değil de kargo suçlu. Hepsiburada'dan ben de aldım karton darbeli geldi. Kasada sıkıntı yoktu ama kutunun boşluk tarafında içeri göçme vardı rahat 5 cm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargolar yeterince özenli taşıma yapmıyorlar. Herşeyi kamyona fırlatarak yüklüyor, indirirken atarak boşaltıyorlar. Sinerjiden alış-veriş yapmıştım sorun yaşamadım, faturayı elektronik ortamda mail atıyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı