Sinerji bilgisayar güvenilir midir?

banlamanoluy

Centipat
Fotoğrafta belirttiğim sistemi almayı düşünüyorum. Sinerji güvenilir midir? Alışveriş yapan arkadaşlar özellikle yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
1575384667246.png

Bir de bir soru eklemek istiyorum. Benim kredi kartım diyelim ki 12 ay bana az ödeyemem 18 ay taksitlendirmek istiyorum. Garanti kartından EFT yapıp ben kendi nakit avansımı taksitlendirebiliyorum de mi? 12 ay taksitleri ödeyemem çünkü.

Dosya Ekleri

• 1575384614748.png
    1575384614748.png
    90,2 KB · Görüntüleme: 34
Sinerji güvenilir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin iki ürün aldım hem hızlı hemde güzel paketlemiş şekilde geldi. Kart için her banka yapmayabiliyor müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin.

Fotoğrafta belirttiğim sistemi almayı düşünüyorum. Sinerji güvenilir midir? Alışveriş yapan arkadaşlar özellikle yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 468142
Bir de bir soru eklemek istiyorum. Benim kredi kartım diyelim ki 12 ay bana az ödeyemem 18 ay taksitlendirmek istiyorum. Garanti kartından EFT yapıp ben kendi nakit avansımı taksitlendirebiliyorum de mi? 12 ay taksitleri ödeyemem çünkü.

Ya o zaman ki fiyatlara bak evde bu fiyatları düşünmekten çıldırıyorum. O RAM'larin fiyatı şimdi 1000 TL Allah'ım bana sabır ver.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı