Sinerji Bilgisayar Montaj Hizmeti güvenilir mi?

Sorun yaşayanlar kargoyla geri gönderiyor ve bir kaç gün içinde geri alıyorlar sorunsuz bir şekilde, gayet güvenilir.

Güvenilir fakat bir öneri istiyorsanız. İnventus'tan alın. Gerçekten sanki kendi kasalarıymış gibi topluyorlar. Kablolar vs. gayet düzenli şekilde içinde.

Ordan sistem topladım daha sonra beğenmedim 1 haftada geri iade ettim. Bu süreç içerisinde hiçbir zorluk yaşamadım. Yinede montaja dikkat et anakarta bağlantılı kablolar yerlerinden çıkabiliyor kargoyla taşınırken.
Tam olarak neyi beğenmediniz ve geri gönderirken kargo parası gibi şeyler ödediniz mi?

Güvenilir fakat bir öneri istiyorsanız. İnventus'tan alın. Gerçekten sanki kendi kasalarıymış gibi topluyorlar. Kablolar vs. gayet düzenli şekilde içinde.
Siz ordan mı topladınız?

Bende Sinerji'den bilgisayar topladım. Firma gayet güvenilir. Montajı kendim yaptım ama bir sorun oluştu ve firmanın kendi yerine kasa ile birlikte gittim. Hiç uğraştırmadan kasa ile ilgilenip sorunu çözdük. Çalışanlar gayet cana yakın. Ayrıca topladıkları sistemleri de gördüm kablolama gayet düzgün ve temiz yapılıyormuş. Ben sırf zevkli olduğu için kendim yaptım yoksa Sinerji'ye yaptırırdım.

Tam olarak neyi beğenmediniz ve geri gönderirken kargo parası gibi şeyler ödediniz mi?

Siz ordan mı topladınız?

Aslında beğenmemek işin bahanesiydi. Tam sistemi aldıktan 3 gün sonra Skylake mimarisi çıkınca içime sinmedi Haswell kullanmak. Hoş sonradan Skylake'te sinmedi X99 aldım ya neyse. :DKargo için para felan ödemedim. Daha öncesinde ilk siparişimdeki soğutucuyu farklı ürün montajlı göndermişlerdi onu değiştirirkende para ödemedim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı