Sinerji Bilgisayar sorunlu parçayı geç tespit etti

Ruzgarusk

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben 1 sene önce Sinerji bilgisayardan RX 6600 XT, AMD Ryzen 5 3500X'li sistem aldım 9000TL'ye fakat sistem sürekli mavi ekran yiyordu. Götürdüm ilk götürüşümde RAM'lerin 1 tanesinin bozuk oldugunu söylediler, degisim yapildi, sonra sistem mavi ekran vermiyordu fakat Fortnite gibi oyunlarda 30-40 FPS aliyordu. Tekrar götürdüm, işlemci değişildi ve RAM değişildi. İşlemci olmadigi icin yerine 5 5500 verdiler. İlk basta 5 4500 vermeye calistilar kabul etmedim, sonra sistemi aldigimda Fortnite oyununda ariza devam ediyordu. FurMark'ta hata veriyordu anladim sorun ekran kartinda. Tekrar götürdüm şu an ekran kartını servise yönlendirdiklerini söylediler. Benim en sinirlendigim nokta her PC'yi alisimda bana testleri yaptık yalanı söylenmesi çok zoruma gitti. Sorunun ekran kartında olması daha zoruma gitti. Başından beri bunu fark etmemeleri ve üstelik her götürdüğüme onlara ekran kartına iyice bakılsın dedim en sonda iş başa düsünce anladim ekran kartinin sıkıntılı oldugunu.

2 gün önce bende onlardan ekran kartı aldım. Okuduğum yorumlardan biraz tedirgin olmadım değil ama aldım gene de şu anlık bir sıkıntısını görmedim çalışıyor ama senin yazını okuyunca gene içime bir kuşku düşmedi değil tamam belki iyi bir firmadır bilemem ama hala içime sinmedi. Sen gene de çözmüşsün sorunu inşallah daha da başka bir şeyler çıkmasın.

2 gün önce bende onlardan ekran kartı aldım. Okuduğum yorumlardan biraz tedirgin olmadım değil ama aldım gene de şu anlık bir sıkıntısını görmedim çalışıyor ama senin yazını okuyunca gene içime bir kuşku düşmedi değil tamam belki iyi bir firmadır bilemem ama hala içime sinmedi. Sen gene de çözmüşsün sorunu inşallah daha da başka bir şeyler çıkmasın.
Umarım umarım benim yasadigim sorunu yasamazsin gercekten sinir bozucu bişey servis aşamalarıda 21 iş günü ama yogunluk vb 1 buçuk aya dahi çıkıyor korkmuyorum değil başka bişey çıkmaz inşallah bu arada ekran kartı modeliniz nedir? Ben rx6600xt xfx speedster de yaşadım sorunu şahsen sinerji bilgisayardan alınan bileşenlerde mutlaka test yapmak gerektigini düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı