Ruzgarusk
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba. Ben 1 sene önce Sinerji bilgisayardan RX 6600 XT, AMD Ryzen 5 3500X'li sistem aldım 9000TL'ye fakat sistem sürekli mavi ekran yiyordu. Götürdüm ilk götürüşümde RAM'lerin 1 tanesinin bozuk oldugunu söylediler, degisim yapildi, sonra sistem mavi ekran vermiyordu fakat Fortnite gibi oyunlarda 30-40 FPS aliyordu. Tekrar götürdüm, işlemci değişildi ve RAM değişildi. İşlemci olmadigi icin yerine 5 5500 verdiler. İlk basta 5 4500 vermeye calistilar kabul etmedim, sonra sistemi aldigimda Fortnite oyununda ariza devam ediyordu. FurMark'ta hata veriyordu anladim sorun ekran kartinda. Tekrar götürdüm şu an ekran kartını servise yönlendirdiklerini söylediler. Benim en sinirlendigim nokta her PC'yi alisimda bana testleri yaptık yalanı söylenmesi çok zoruma gitti. Sorunun ekran kartında olması daha zoruma gitti. Başından beri bunu fark etmemeleri ve üstelik her götürdüğüme onlara ekran kartına iyice bakılsın dedim en sonda iş başa düsünce anladim ekran kartinin sıkıntılı oldugunu.