Sinerji bilgisayarda sipariş oluşmadı ama para çekti

Scarheart

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Az önce Sinerji bilgisayardan monitör aldım. Ödeme kısmında onayladıktan sonra site hata verdi. Baktım sipariş oluşmamış. Ama kredi kartına girdiğimde para çekilmiş. Daha önce yaşayan oldu mu bunu? Dolandırıcı site falan mı bunlar?

Aradım. Mail atın dediler. Attım bekliyorum. Ne saçma sapan bir iş bu anlamadım. Paramın hiç olma riski var mı acaba?

Biraz bekleyin herhangi bir sonuçlanma olmazsa ısrarcı olun. Bana aldığın monitörün linkini atabilirseniz bir bakayım. Sinerji güvenli diye biliyorum ^^

Biraz bekleyin herhangi bir sonuçlanma olmazsa ısrarcı olun. Bana aldığın monitörün linkini atabilirseniz bir bakayım. Sinerji güvenli diye biliyorum ^^
İkindine doğru çözüldü. Siparişim sitedeki hatadan dolayı kaybolmuş. Manuel şekilde sipariş oluşturdular.

Aradım. Mail atın dediler. Attım bekliyorum. Ne saçma sapan bir iş bu anlamadım. Paramın hiç olma riski var mı acaba?
Hocam asla böyle iş yapmaz Sinerji. Şu an yazdığım sistemi Sinerji üzerinden aldım ve en ufak sorun çıkartmadılar.

İkindine doğru çözüldü. Siparişim sitedeki hatadan dolayı kaybolmuş. Manuel şekilde sipariş oluşturdular.
Evet sorunu çözmüşler zaten.

Bu arada hocam...... 2 hafta öncesine kadar o monitör 3400-500 falandı nasıl artmış öyle ya.

Son düzenleme:
Hocam asla böyle iş yapmaz Sinerji. Şu an yazdığım sistemi Sinerji üzerinden aldım ve en ufak sorun çıkartmadılar.

Evet sorunu çözmüşler zaten.

Bu arada hocam...... 2 hafta öncesine kadar o monitör 3400-500 falandı nasıl artmış öyle ya.
Kardeşim 10 gün önce bilgisayar almaya karar verdim. Sadece ekran kartı fiyatlarını biliyordum. Bu monitör incehesap'ta 4 bine satılıyordu. Bir anda 5800'e çıktı. Ne olduğunu anlamadım. Sonra Sinerji'de 4200'e yakaladım. Aşırı fiyat dengesizliği var piyasada. Kafasına göre fiyat yazıyorlar. Dolar sabit duruyor oysa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı