Sinerji Bilgisayar'dan alınan CM ML240 Lite teşhir ürün çıktı

304191

Hectopat
Makaleler
1
Kendilerinden yaptığım ilk alışveriş ile öğrenmiş olduğum şey, sinerji güvenilir bir alışveriş platformu değildir. Vatan'da indirimleri kaçırınca kendilerinden Cooler Master ML240 Lite model sıvı soğutma aldım fiyatları yakın olduğu için. Jelatinsiz, açık bir paket geldi elime, hatta paketin üzerinde ufak lekeler bile mevcut. Belli ki teşhir ürünü. Ara sınav dönemindeyim ve hastayım, yatağımdan zor kalktığım şu dönemde bana çok hoş bir sürpriz yaptılar. Üzerine telefonlarına bakmıyorlar.

Bilginize sunuyorum arkadaşlar. Bu platform üzerinde sinerji şöyle iyidir, böyle iyidir, aman aman çok ilgilidir, çok kalitelidir diye atıp tutan şahıslara güvenmeden önce aklınızın bir köşesinde dursun. Beğenmediğiniz Teknobiyotik'ten bir farkları yok.

İade ile uğraşacak ne enerjim ne zamanım var. Ürün şu an çalışıyor fakat kapalı sıvı soğutma olduğu için içi ne durumda, ne gibi bir işlem görmüş olabilir, önceki sahibi kaç ay kullandı, nasıl kullandı en ufak bir fikrim yok.

Şu beş para etmez mağazayı QP ile kıyaslıyorsunuz bir de. QP en azından kutusu açılmış ürün satarken bunu size açıkça belirtiyor garaj ürünü diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm, açıkcası Sinerji firmasından bir çok alışveriş yaptım ekran kartından olsun kulaklığına kadar hepsi sıfır geldi. Belki bu bir hatadır olabilir sonuçta insanız. Kendilerine aşağıdaki numaralardan ulaşıp bu sorunu çözebilirsiniz. 14 Gün iade hakkınız var diye biliyorum.

0 (216) 532 1 532 veya 0 (850) 241 7350

Hmm, açıkcası Sinerji firmasından bir çok alışveriş yaptım ekran kartından olsun kulaklığına kadar hepsi sıfır geldi. Belki bu bir hatadır olabilir sonuçta insanız. Kendilerine aşağıdaki numaralardan ulaşıp bu sorunu çözebilirsiniz. 14 Gün iade hakkınız var diye biliyorum.

0 (216) 532 1 532 veya 0 (850) 241 7350

Kendilerine ulaşmayı denedim, fakat ulaşamadım. Kafadan bir 10-15 dakika telefonda müzik dinlettiler bana. Sürekli ''Tahmini bekleme süreniz 2 dakika'' diyordu ama açan olmadı. (Öğleden sonra saat 3-4 gibi aradım kendilerini.)

Bir hata olduğuna inanmakta güçlük çekiyorum, ürünü hızlı göndermediler epey bir vakit aldı elime ulaşması hafta içi sipariş vermeme rağmen.

Düzenleme: E-Posta ile kendilerine çıkıştım. Benden sipariş numaram istendi ve gönderdim. Bakalım ne cevap gelecek.

Ana konuya eklemeyi unutmuşum bu arada. Ürün içerisinden garanti belgesi çıkmadı bile. Sadece fatura var.

Son düzenleme:
Kendilerine ulaşmayı denedim, fakat ulaşamadım. Kafadan bir 10-15 dakika telefonda müzik dinlettiler bana. Sürekli ''Tahmini bekleme süreniz 2 dakika'' diyordu ama açan olmadı. (Öğleden sonra saat 3-4 gibi aradım kendilerini.)

Bir hata olduğuna inanmakta güçlük çekiyorum, ürünü hızlı göndermediler epey bir vakit aldı elime ulaşması hafta içi sipariş vermeme rağmen.

Düzenleme: E-Posta ile kendilerine çıkıştım. Benden sipariş numaram istendi ve gönderdim. Bakalım ne cevap gelecek.

Ana konuya eklemeyi unutmuşum bu arada. Ürün içerisinden garanti belgesi çıkmadı bile. Sadece fatura var.
Halledilir merak etmeyin. :)

Halledilir merak etmeyin. :)

Göreceğiz, geri dönüş yapmazlarsa davalık olacağız sanırım.
Sabah 11'den beri defalarca aradım. Beni uzunca bir süre bekletip geçiştirdiler. ''Biz asla paketi açık ürün satmayız.'' tarzı cümleler kurdular. Garanti belgesi bile yok kontrol edemiyorum dediğimde ürün ambalajındaki ''serial code'' ile kontrol edebilirsiniz dediler. Kontrol ettim, ürünün garantisi yaklaşık üç ay önce başlamış. Bırakın bana yardımcı olmayı dikkate bile almıyorlar. Bana üç sefer beni geri arayacaklarını söylediler ve söyledikleri saatte geri aramadılar.

Artık elimde cayma hakkı veya ters ibraz dışında fazla seçenek kalmıyor.

Eki Görüntüle
Eki Görüntüle
Ekler yüklenmemiş, şöyle yükleyeyim, Faturam Bu ayın 17'sine kesiliyken garantim nasıl 24.8 tarihinde başlamış olabilir?
Ekran görüntüsü 2020-11-20 145015.png

Ana konuyu artık düzenleyemediğim için buraya güncel durumu yazıyorum. Sinerji ürünün paketinin açık olduğu bahanesi ile yasal cayma talebimi reddetti. Ben de kendilerini tükeyici heyetine şikayet ettim.

Gönderdikleri ürünün paketi açık, garanti belgesi yok ve online kayıt yaptırmama rağmen garantisi Türkiye değil, Hollanda üzerine kayıtlı. Nanokatalog seviyesi bir hareket. Bakalım yasal süreç nereye gidecek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı