Sinerji Bilgisayar'dan toplanan bilgisayar ne zaman kargolanır?

selim1192

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Sinerji Bilgisayar'dan yaklaşık 1 aylık araştırma sonucunda topladığım sistemin montajı, sipariş verdikten 5 gün sonra tamamlandı.
(Süreç: Sipariş onayı → montaja hazırlık → montajın tamamlanması)

Şu an sistem “montaj tamamlandı” olarak görünüyor.
Tahmini olarak ne zaman kargoya verilir, bilgisi olan var mı?

1750443539316.png

Merhaba,
Sinerji Bilgisayar'dan yaklaşık 1 aylık araştırma sonucunda topladığım sistemin montajı, sipariş verdikten 5 gün sonra tamamlandı.
(Süreç: Sipariş onayı → montaja hazırlık → montajın tamamlanması)

Şu an sistem “montaj tamamlandı” olarak görünüyor.
Tahmini olarak ne zaman kargoya verilir, bilgisi olan var mı?

Eki Görüntüle 2517116
Hafta içi elinize ulaşır hocam.

Çok teşekkürler.

Yeni bir konu açmıştım yetkililer bu konuya yazmamı istediler de:

Arkadaşlar selam, uzun süredir hayalini kurduğum sistemi sonunda topladım ve satın aldım. Sizce nasıl olmuş?

Önemli Notlar:

• Bütçe konusunda çok şükür bir sıkıntım yoktu. Bu yüzden hazır sistemler yerine, parçaları kendim seçerek bir sistem oluşturmak istedim. Bu da haliyle sistemin, hazır sistemlere göre daha pahalıya mal olmasına sebep oldu.
  • Parçaların çoğunu aynı siteden almaya çalıştım. Ayrıca montajla uğraşmak istemediğim için hepsini Sinerji Bilgisayar üzerinden montajlı olarak sipariş ettim.
  • Bazı bileşenleri piyasa değerinden biraz daha pahalıya almış olabilirim. Ancak bunu bilerek yaptım. Bu yüzden yorumlarınızı fiyat/performans değil, sistem bütünlüğü, uyumluluğu ve estetik görünüş üzerinden yaparsanız sevinirim. Sistemi, bilgisayar donanımı hakkında hiçbir şey bilmeden, sadece araştırarak ve yardım alarak oluşturdum.
  • Anakart konusunda ise maalesef hata yaptım. Beyaz tema ile tam uyumlu değil. Siparişi verdikten sonra fark ettim ki birkaç bin lira farkla çok daha şık bir anakart alınabilirmiş. Örneğin, sonradan araştırdığım Asus ROG Strix B850-A Gaming WIFI White modeli tam da aradığım şeydi. Ancak montaj süreci zaten 10 günü bulmuştu, bu nedenle yalnızca estetik detay için bir 10 gün daha beklemek istemedim.
Görüş ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı