Sinerji Breaker i5 12400F ve RTX4060 sistem alınır mı?

Vatan çıldırmış olmalı. Daha 1 saat önce baktığımız 22-23k sistemler 60-70k olmuş. Geçici bir arıza olmalı :)

Bu sistem normalde 23k idi. Vatan'da gözüme çarpan en F/P sistem. Diğer sitelerde de bunun eşdeğeri bir sistem göremedim. Sanırım internet sitesinde bir sorun var, bütün parçaları en kazık yerlerden ayrı ayrı alsanız bile 60k olmaz. Bence fiyatı gözlemlemeye devam edin.

Son düzenleme:
Vatan çıldırmış olmalı. Daha 1 saat önce baktığımız 22-23k sistemler 60-70k olmuş. Geçici bir arıza olmalı :)

Bu sistem normalde 23k idi. Vatan'da gözüme çarpan en F/P sistem. Diğer sitelerde de bunun eşdeğeri bir sistem göremedim. Sanırım internet sitesinde bir sorun var, bütün parçaları en kazık yerlerden ayrı ayrı alsanız bile 60k olmaz. Bence fiyatı gözlemlemeye devam edin.
Hocam umarim oyledir.

Vatan çıldırmış olmalı. Daha 1 saat önce baktığımız 22-23K sistemler 60-70k olmuş. Geçici bir arıza olmalı :)

Bu sistem normalde 23K idi. Vatan'da gözüme çarpan en F/P sistem. Diğer sitelerde de bunun eşdeğeri bir sistem göremedim. Sanırım internet sitesinde bir sorun var, bütün parçaları en kazık yerlerden ayrı ayrı alsanız bile 60k olmaz. Bence fiyatı gözlemlemeye devam edin.

6700 XT sistem veya bunu alacaktım bende oda 60 olmuş ya stoklar bitti ya da hata umarım hatadır sabah düzelir her şeye zam gelmeye başladı erkenden almak iyi olur.

Merhaba suan linkteki sistemi almayi dusunuyorum.Sizce alinir mi?F/P performansi nasil?Birde Vatan Bilgisayar'in musteri hizmetleri,iade politikasinin kotu oldugunu duydum.Siz ne dusunuyorsunuz,20-25k bandinda bundan daha iyisi var mi sizce?

Merhaba şu an linkteki sistemi almayi dusunuyorum. Sizce alinir mi?F/P performansi nasıl? Bir de Vatan Bilgisayar'in musteri hizmetleri, iade politikasinin kotu oldugunu duydum. Siz ne dusunuyorsunuz, 20-25k bandinda bundan daha iyisi var mi sizce?

Bende ikisi arasında kalmıştım RX üzerinde karar kıldım oyun odaklı kullanacağım için vatana gelince kurumsal olduğu için en azından muhatap bulabiliriz diye düşünüyorum şu sıralar zaten herkes oradan alıyor sistemleri aşırı bir olumsuzluk duymadım.

Bende ikisi arasında kalmıştım RX üzerinde karar kıldım oyun odaklı kullanacağım için vatana gelince kurumsal olduğu için en azından muhatap bulabiliriz diye düşünüyorum şu sıralar zaten herkes oradan alıyor sistemleri aşırı bir olumsuzluk duymadım.

Bende oyun odakli kullanacagim fakat NVIDIA bana daha kaliteli geliyor. 3-5 FPS'den vazgecip NVIDIA'yi alacagim buyuk ihtimalle. Islemcinin tray olmasi kotu fakat ne de olsa 2 yil garantisi var. Vatan'in internet sitesinde"satın alınan elektronik ürünlerde; SIM kart takılması, Wi-Fi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir. Aynı zamanda ticari veya mesleki amaçlarla hareket eden tüzel kişi ve / veya kişiler cayma hakkından ve cayma hakkından doğan hiçbir haktan faydalanamaz."yaziyor. Bu beni tereddute dusurdu. Bir de sistemde kullanilan Crucial SSD hakkinda internette kotu yorumlar var. Dayanikligi az, omru cabuk bitiyor gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı