Sinerji.com'dan alınan hazır sistemi iade edilebilir mi?

HAMZA KAYAYURT

Hectopat
Arkadaşlar selamlar,

Sinerji.com'dan 27.09.2024'te hazır sistem aldım (Sistem bilgilerini aşağıda yazacağım). New World oyununu oynamak için aldım, internet üzerinden izlediğim videolarda ki ve benim oyun içinde aldığım FPS birbirinden çok farklı. İşlemci sıcaklığı boşta 60 derece 150.000 TL para verdim böyle olacağını hiç tahmin etmedim. Sistemi alalı 3 veya 4 saat oldu alırken herhangi bir parçasını özelleştirmedim iade edebilir miyim?

Arkadaşlar selamlar,

Sinerji.com'dan 27.09.2024'te hazır sistem aldım (Sistem bilgilerini aşağıda yazacağım). New World oyununu oynamak için aldım, internet üzerinden izlediğim videolarda ki ve benim oyun içinde aldığım FPS birbirinden çok farklı. İşlemci sıcaklığı boşta 60 derece 150.000 TL para verdim böyle olacağını hiç tahmin etmedim. Sistemi alalı 3 veya 4 saat oldu alırken herhangi bir parçasını özelleştirmedim iade edebilir miyim?

Hocam ödediğiniz fiyat yüksek sorununuz neyse iletişime geçip derdinizi anlatın. İade alırlar mı emin değilim ama yardımcı olacaklardır. Ayrıca sorununuz tam olarak nedir açarsanız belki gözünüzden kaçırdığınız bir şey varsa yardımcı olunabilir.

Yasal olarak iade hakkın var, performansını beğenmedim/performansı kötü diyerek iade süreci başlatabilirsin ama uğraştıracakları aşikar.

Bu arada New World optimizasyon özürlü, çok takılma derim. NW 'de 2K saatim var ilk zamanlar GTX 1650 ile High'da oynarken sonraları Low ile zar-zor oynamaya başlamıştım.

Eğer ki herhangi bir parçada problem varsa garanti dahilinde onarım, değişim veya iade yapılır. Onun dışında mağazadan aldığınızı varsayıyorum. Mesafeli sözleşme olmadığı için cayma hakkınız yok, mağazanın inisiyatifine kalmış bir durum.

Hocam ödediğiniz fiyat yüksek sorununuz neyse iletişime geçip derdinizi anlatın. İade alırlar mı emin değilim ama yardımcı olacaklardır. Ayrıca sorununuz tam olarak nedir açarsanız belki gözünüzden kaçırdığınız bir şey varsa yardımcı olunabilir.

Bundan önce RX 7700XT / Ryzen 5 7500Fli bir sistemde 110 FPS alıyordum şu anda aynı.
Ekstra işlemci sıcaklığım mouse bile hareket ettirmediğim halde 60 derece.
İşlemci soğutucu markası
MSI MAG CoreLiquid I360 White 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

Gelen soğutucu neydi?

• MSI MAG CoreLiquid I360 White 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

Eğer ki herhangi bir parçada problem varsa garanti dahilinde onarım, değişim veya iade yapılır. Onun dışında mağazadan aldığınızı varsayıyorum. Mesafeli sözleşme olmadığı için cayma hakkınız yok, mağazanın inisiyatifine kalmış bir durum.

Çok hevesliydim birden böyle olunca hevesim kırıldı gibi oldu. Onarım da güzel bir seçenek ama nedense içimi rahatlamıyor cevap için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı