Sinerji.com'dan alınan hazır sistemi iade edilebilir mi?

Bundan önce RX 7700XT / Ryzen 5 7500Fli bir sistemde 110 FPS alıyordum şu anda aynı.
Ekstra işlemci sıcaklığım mouse bile hareket ettirmediğim halde 60 derece.
İşlemci soğutucu markası
MSI MAG CoreLiquid I360 White 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Kullandığın işlemci biraz ısınan bir işlemci IDLE* sıcaklık çok önemli değil yük altında test edin. Fan Curve ayarlı mı peki fanlar rahatsız edici şekilde dönüyor mu? Ayrıca 4090'ın 7700xt ile aynı performansı vermesi imkansız gözden kaçan bir şey vardır. Yerinizde olsam ürünü götürür teknik ekibi bir dinlerdim.

o kadar bilgim yok yanlış yapmayayım şimdi :)
Ben siz taktınız diye düşünmüştüm. Hazır sistemlerde demonte geliyor diye biliyordum. Yapan arkadaşlar ya yanlış takmış ya da termal macunu yanlış kullanmışlar. Arayıp ısınma sorunu olduğunu belirtin.

Sistem AM5 ama anakart MSI Z790 yazılmış. Ben mi yanlış görüyorum?
Yanlış yazmışlar muhtemelen.

Kullandığın işlemci biraz ısınan bir işlemci idle* sıcaklık çok önemli değil yük altında test edin. Fan curve ayarlı mı peki fanlar rahatsız edici şekilde dönüyor mu? Ayrıca 4090'ın 7700XT ile aynı performansı vermesi imkansız gözden kaçan bir şey vardır. Yerinizde olsam ürünü götürür teknik ekibi bir dinlerdim.

Onun için ayrıca bir mail attım şimdi teşekkür ederim.

Hocam online alışverişlerde geçerli 14 günlük koşulsuz cayma hakkınız var fakat cayma hakkı bazı durumlarda geçersiz. Bunlara "kişiye özel" hizmetlerde dahil.

Anladığım kadarıyla, hazır sistem alıp "montaj-test hizmeti" seçerseniz cayma hakkınızı kullanamıyorsunuz.

Genel olarak ısınan bir işlemci dediğinde içimde bir rahatlama oldu ben teşekkür ederim yardımın için.

Ne demek hocam. Yukarıda dediğim gibi boşta sıcaklıklar AMD tarafında hep yüksek. Sistemi Stress teste sokar yükte sıcaklık değerlerine bakarsınız. Bir sorun olmadığı zaten orada ortaya çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı