Sinerji DA-S1 sistem 21.599 TL'ye alınır mı?

zK_KoTa

Hectopat
Daha fazla  
Sinerji DA-S1 şu an 21.599TL. Bu fiyata bu sistem iyi mi? Eğer fiyatı uygunsa hangi parçaları yükseltmek gerekir? Uzunca bir süredir fiyatına bakıp kontrol ediyorum 32K'dan düştü 21.599'a. Daha düşer mi dolara ne olur kimse bilmiyor ama sormam gerektiğini düşündüm bu fiyat 1-2K daha düşer mi sizce. Birkaç gün daha gözlemlemeli, beklemeli miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu fiyata o değil şu daha iyi bence bunu almalısınız fikirlerine açığım. Değerli yorumlarını bekliyorum🙂

AMD bilgisayarlardan pek anlamıyorum fakat bence bi 240MM ya da 280 MM radyatörlü sıvı soğutucu alabilirsin.
Teşekkürler hocam. Şuanlık bütçe bu kadar yetiyor eğer alırsam sistemi bir kaç aya kadar eklerim. Sıvı soğutuculara hep bir ön yargıyla yaklaştım. Hiç kullanmadığım ve denemediğim için endişeliyim ama aşarım bu endişeyi diye düşünüyorum. Tekrardan sağolun 🙂

Teşekkürler hocam. Şuanlık bütçe bu kadar yetiyor eğer alırsam sistemi bir kaç aya kadar eklerim. Sıvı soğutuculara hep bir ön yargıyla yaklaştım. Hiç kullanmadığım ve denemediğim için endişeliyim ama aşarım bu endişeyi diye düşünüyorum. Tekrardan sağolun 🙂
Ne konuda endişelisiniz hocam? Ben stok soğutucuda 80 kule tipinde 70 şuan 280mm radyatörle 55 derece alıyorum tam yükte mesela. Güzel olmaz mı böyle bir şey yapsanız?

Ne konuda endişelisiniz hocam? Ben stok soğutucuda 80 kule tipinde 70 şuan 280mm radyatörle 55 derece alıyorum tam yükte mesela. Güzel olmaz mı böyle bir şey yapsanız?
Hiç kullanmadığım için ister istemez bir korku oluyor ama dediğinizde haklısınız. Güzel olur. Sistem aldığımda ekleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı