Çözüldü Sinerji Frekans F3 A32 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf esat seven

Centipat
Bu bilgisayarı almayi düşünüyorum. 240GB SSD var, yeterli olur mu? Oyun odaklı kullanacağım sistemi (PUBG, CS:GO, LOL). Darboğaz yapar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Neden sorun çıksın ki? 12nm olan modeller üretim bakımından daha sonradan üretildiklerinden eski 14nm modellere göre daha mükemmele yakın olmalılar mantıken.

Ayrıca 12nm modelin performansı oldukça güzel, son zamanlarda kendisini çok görüyorum. Bence 1600 12nm şu sıralar alınabiliecek en iyi işlemci durumunda.

Sorun çıkma durumunu nereden duydun? Böyle bir şeyin neden söylendiğini ve kanıt belirtilip belirtilmediğini görmek isterim.
ADATA'nın ucuz SSD'leri ile sorun yaşayan çok olduğundan SSD'yi 50 kuruş daha fazla vererek Kingston ile değiştirmenizi öneriyorum.

Neden sorun çıksın ki? 12nm olan modeller üretim bakımından daha sonradan üretildiklerinden eski 14nm modellere göre daha mükemmele yakın olmalılar mantıken.

Ayrıca 12nm modelin performansı oldukça güzel, son zamanlarda kendisini çok görüyorum. Bence 1600 12nm şu sıralar alınabiliecek en iyi işlemci durumunda.

Sorun çıkma durumunu nereden duydun? Böyle bir şeyin neden söylendiğini ve kanıt belirtilip belirtilmediğini görmek isterim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…