Sinerji frekans F3 özelleştirilmiş sistem alınır mı?

Daha önce başka panel kullandınız mı bilmem ama TN'deki renkler çamur gibi. Şunu deseniz susarım, "Ben çok profesyonel bir oyuncuyum." ama bizler genelde film de izleriz, her şeyi yaparız. Bu anlamda TN renk açısından sinir bozuyor. Bahsettiğiniz monitörü çok uyguna almışsınız, o fiyata kesinlikle o monitör alınır. Güle güle kullanın. Ama yüksek fiyatlara çıkıp TN almak bana saçma geliyor.
Evet bir çok monitör deneyimleme şansım oldu. IPS monitör de denedim, incelemelerini izledim, okudum. Renk kalitesi çok iyi ona da bir sözüm yok fakat profesyonel bir oyuncu olunmasa da kullanılacak bir monitör. Çamur demezseniz sevinirim. Burada verilecek olan 820TL gibi bir rakamın üzerine koyulacak 300TL civarı bir eklemeyle çok güzel IPS 144 HZ 1080P freesync paneller AOC'da mevcut. Alıcak arkadaşa da bütçesi varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Evet bir çok monitör deneyimleme şansım oldu. IPS monitör de denedim, incelemelerini izledim, okudum. Renk kalitesi çok iyi ona da bir sözüm yok fakat profesyonel bir oyuncu olunmasa da kullanılacak bir monitör. Çamur demezseniz sevinirim. Burada verilecek olan 820TL gibi bir rakamın üzerine koyulacak 300TL civarı bir eklemeyle çok güzel IPS 144 HZ 1080P freesync paneller AOC'da mevcut. Alıcak arkadaşa da bütçesi varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Hocam 690₺'ye aldığınız TN için çamur demiyorum ben. O fiyatlarda IPS yok ama, 1.500₺ üzeri satılan TN'lere ben çamur diyorum. Yoksa yanlış anlaşılmasın, ben de TN kullandım. 😀

Evet birçok monitör deneyimleme şansım oldu. IPS monitör de denedim, incelemelerini izledim, okudum. Renk kalitesi çok iyi ona da bir sözüm yok fakat profesyonel bir oyuncu olunmasa da kullanılacak bir monitör. Çamur demezseniz sevinirim. Burada verilecek olan 820TL gibi bir rakamın üzerine koyulacak 300TL civarı bir eklemeyle çok güzel IPS 144 Hz 1080P FreeSync paneller AOC'da mevcut. Alayacak arkadaşa da bütçesi varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Bütçeyi biraz zorlayıp IPS almakta fayda var galiba :)

Hocam Hepsi'de şöyle bir IPS var. Monitör.

Foruma bakamadım bir süre geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Attığınız monitör tükenmiş gözüküyor. Monitör konusunda 75HZ-144Hz arasında kaldım. Hangisi daha iyiyse o şekilde bir monitör alabilirim. Mesela 144Hz IPS veya 75Hz IPS hangisini almalıyım bilemiyorum. Ayrıca 144Hz monitör için sistemin çok iyi olması mı gerekiyor?
Mesela şöyle bir monitör buldum.
.

Foruma bakamadım bir süre geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Attığınız monitör tükenmiş gözüküyor. Monitör konusunda 75HZ-144Hz arasında kaldım. Hangisi daha iyiyse o şekilde bir monitör alabilirim. Mesela 144Hz IPS veya 75Hz IPS hangisini almalıyım bilemiyorum. Ayrıca 144Hz monitör için sistemin çok iyi olması mı gerekiyor?
Mesela şöyle bir monitör buldum.
.
Hocam sisteminizin 144 Hz olması için sisteminizin iyi olması şart değil, 144 Hz farkını masada bile hissedeceksiniz. Bence 144 Hz alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı