Sinerji frekans F3 A32 bir anda donup kalıyor

fb4lif3

Centipat
Bilgisayarım: Frekans F3 (sinerjiden aldım frekans TV'nin topladığı sistem): Sinerji Frekans F3 A32-RX570 Ryzen 5 1600 8 GB 240GB SSD RX570
Kasanın görüntüsü vs deişmiş RAM'de değiştirmişler fakat diğerleri şu anki kullandığım donanımlar, neyse konuma döneyim.
Ben bu bilgisayarda işte Apex olur GTA 5 olur oynarım falan diye HDD koydum ki bu HDD önceden mavi ekran veriyordu çalışırsa kullanırım demiştim(mavi ekranın HDD'den olduğunu bilmiyordum)bilgisayara taktım sonra bir 1 hafta içinde PC donmaya başladı bildiğin donup hoparlörden kesilmeyen dııııt sesi geliyordu dedim HDD çöp.
Farklı HDD deniyince oda aynı hatayı verdi ve bende PC'ye bir şey olur diye çıkardım, ayrıca donmadan sonra PSU fazlasıyla ısınıyor şu an o bilgisayardan yazıyorum ve şu an okadar ısı yok hatta ısı yok, HDD'yi çıkardım ve zaten benim bilgisayarımda SSD vardı 240GB artık onla yetinicez falan dedim. Sonra 1 ay geçti (sıkıntım az önce oldu)bilgisayarda LOL'deyken 2-3 kere alt Tab yaptım ve bilgisayar donup kaldı. Bende technopattakiler işi bilir diye buraya yazdım sorularınız olursa beklerim.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı