Sinerji güvenilir mi?

2 tane bilgisayar aldım hiçbir sıkıntı çıkmadı. Harika bir firma.

Bu tarz siteleri nereden buluyorsunuz bilmiyorum ama bir çok kişinin adını bile ilk defa şu an duyduğu sitelere güvenmenin manası yok. Alacağınız ürün minimum 10 bin TL civarında olacak muhtemelen. Bu tarz pahalı ürünleri bilinen sitelerden alırsanız sizin için daha güvenli olur.
Sinerji bu piyasada baya eski? :D

Alınacak ürün en ucuz neredeyse oradan alın. Akakçe üzerindeki puanı yüksek çoğu mağazanın müşteri memnuniyeti Vatan Bilgisayar, MediaMarkt, Teknosa gibi adı ezberlenmiş firmalardan daha iyidir. İşim gereği her ay ciddi adette ürün alıyorum ne zaman başım ağrısa en bilindik firmalardan ağrıyor.

Sinerji bilgisayar tabii ki güvenilirdir çok alışverişim oldu. Bu ürünü aldığınız firmaları bu kadar dert etmeyin bunlar aracı firmalar çok ender durumda firmayla işiniz olur ve garantilik bir şey olduğunda en fazla bu firmalar üzerinden garantiye gönderirsiniz. Kaldı ki Vatan Bilgisayar'dan İtopya'dan alınan ve arızalanan ürünü de bu firmalar üzerinden garantiye göndermenin mantığı yok sadece süreç uzar.

Son düzenleme:
Güvenilirdir. Bilgisayar toplarken ellerinde seçtiğim ssd modeli kalmadığından üst modelini hediye etmişlerdi :) ben gayet memnun kaldım paketleme falan da gayet sağlam ve güzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı