Sinerji hazır bilgisayarda ekran kartı takılı mı gelir?

efdmrly

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Dün Sinerji'den hazır toplama bilgisayar sistem sipariş ettim. Sistem geldiğinde ekran kartı içinde takılı olacak mı yoksa ben mi takacağım? Bazı videolarda ekran kartı yolda anakarta zarar vermesin diye ayrı geldiğini söylüyorlar. (Kurulum hizmeti aldım.) Sinerji'den alışveriş yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Dün Sinerji'den hazır toplama bilgisayar sistem sipariş ettim. Sistem geldiğinde ekran kartı içinde takılı olacak mı yoksa ben mi takacağım? Bazı videolarda ekran kartı yolda anakarta zarar vermesin diye ayrı geldiğini söylüyorlar. (Kurulum hizmeti aldım.) Sinerji'den alışveriş yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ayrı gelip gelmemesini bilmiyorum fakat önerim şudur ki, eğer takacaksanız internetten video izleyerek yavaş yavaş ekran kartını incitmeden, kablolarını iyi yerlere yerleştirirseniz takmanın zor olacağını sanmam.

Senin isteğine göre yapıyorlar. İster ayır ister takılı gelsin diyebilirsin. RX 570 8 GB'li bir sistemde bir arkadaşım takılı gelsin dedi ve sıkıntısız geldi iyi kargolama yapıyorlar. Sipariş ekranında not kısmına belirtmen gerek

Hocam takmak çok basit ayrı gelecektir büyük ihtimalle.
Ben devirdim kasayı çat çut tekte taktım sorunsuz kullanıyorum 4 5 aydır.

Geçtiğimiz temmuz ayında arkadaşım sinerjiden hazır sistem almıştı. Bende şehir dışındaydım.
Sürekli soruyordu nasıl takacağım diye ben de ayrı gelecek sanıyordum ama takılı gelmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı