Sinerji iade mailime cevap vermedi

Enes2525

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Sinerji'den hazır sistem almıştım ama bilgisayarım arızalandığı için garantiye vermiştim garantiye kargo gayet sorunsuz bir şekilde ulaştı Sinerji'i bilgisayarın garantisine. SSD de arıza varmış SSD'yi değiştirdiler. SSD'yi değiştirdikten sonra Sürat Kargo'ya vermişler bilgisayarımı ve bilgisayarım 1 haftadır elime ulaşmadığı için Sürat Kargo Şekerpınar şubesini aradım kargomun durumu ne diye. Bana ise kargomun hasarlı olduğunu tespit ettiklerini söylediler ve bu yüzden gönderim yapmadık size dediler. Bana kargoyu ne yapmak istiyorsunuz arıza kaydı oluşturup iade edelim mi diye sordular. Bende tamam iade edin dedim. Şimdi ben Sinerji bilgisayara mailden yazdım bu durumu ama bana hala dönüş yapmadılar bir şey yazmadılar. Müşteri hizmetlerine zaten bağlanmak imkansız gibi bir şey. Bana Sürat Kargo iade için bir kağıt falanda imzalatmadı iade ettik dedi direk. Benim bir şey yapmama şu an gerek var mı? Suç kimde kargo şirketinde mi Sinerji'de mi? Ve iade edilince Sinerji'ye, Sinerji bilgisayarımı yapar mı ya da kargo şirketine dava falan mı açmam gerekiyor?

Ve anlamadığım bir şey var bu Sürat Kargo ürünümün hasarlı olduğunu tespit ettiklerinde neden beni aramadılar 1 hafta beklediler ben aradığımda söylediler?

Sinerji'ye ulaşmanız şart. Eğer kargoya hasar geldi ise sizi bilgilendirmeliler veya Sinerji'yi bilgilendirmeliler. Tekrar Sürat Kargo'ya ulaşın söyleyin, bu durumu. Kargomu iade yaptınız herhangi bir tutanak vermediniz diye.
Sinerji'ye telefon numarasından veya mailden muhakkak ulaşın.

Edit: Kargo hasar gördüyse Sinerji'nin düzgün paketlenmediğinden ya da kargo şirketi'nin suçundandır.

Sinerji'ye ulaşmanız şart. Eğer kargoya hasar geldi ise sizi bilgilendirmeliler veya Sinerji'yi bilgilendirmeliler. Tekrar Sürat Kargo'ya ulaşın söyleyin, bu durumu. Kargomu iade yaptınız herhangi bir tutanak vermediniz diye.
Sinerji'ye telefon numarasından veya mailden muhakkak ulaşın.

Edit: Kargo hasar gördüyse Sinerji'nin düzgün paketlenmediğinden ya da kargo şirketi'nin suçundandır.
Peki sinerji bilgisayardan 2 yıl garantim var. Sinerji bizim sorunumuz değil kargo şirketinin sorunu biz yapmayız falan dermi ? böyle deme hakkı varmı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı