Sinerji iadeli ürün satıyor mu?

Gelmez, gelse de bildirirsin çözerler.
Bende merak ediyorum bu sorunuzun cevabını, cevap geldiğinde konuya iletirseniz sevinirim.
Bana denk gelmedi, size de geleceğini düşünmüyorum.
x.JPG

Web sitelerinde whatsapp hatlarıda var da, ben genelde sorduğum sorunun net cevabını alamıyorum. Geçen sefer ellerinde RM750 vardı fotoğrafını çekip atar mısınız dedim bana yanıt olarak, "magaza stoklarımızda yok sıparıs uzerine gelmektedir"denilmişti ve güven kaybetmişti.

Web sitelerinde whatsapp hatlarıda var da, ben genelde sorduğum sorunun net cevabını alamıyorum. Geçen sefer ellerinde RM750 vardı fotoğrafını çekip atar mısınız dedim bana yanıt olarak, "magaza stoklarımızda yok sıparıs uzerine gelmektedir"denilmişti ve güven kaybetmişti.
Tek istediğim kutusu açılmamış bir ürün. Bana da net cevap değil gibi geldi.

Yani belkide göndermiyorlardır ama gelen cevabın " hayır kesinlikle kutusu açılmış,ambalajı açılmış iade olmuş ürünleri göndermiyoruz demeleri gerek" bir diğer konu ise zaten ambalajı açılmış ürün iade oluyorsa ya bozuktur ya da arızalı ama güven problemi işte.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı