Sinerji İsilion R5 5600 RX 6750XT sistem alınır mı?

Bu sistemi öneririm.
Kalan paranın üzerine biraz ekleyip şu soğutucu alınabilir.

Bu sistemi öneririm.
Kalan paranın üzerine biraz ekleyip şu soğutucu alınabilir.

Almışken RTX 4050 veya 4060'a denk bir ekran kartına sahip bilgisayar almak istiyorum tavsiye için teşekkürler.

Bence bu alınır mı gibi değil de kasaya ayırdığınız bütçeyi söyleyin maksimum çıkabildiğiniz parayı. Ona göre 4060Ti da olan bir kasa da öneren çıkar. Arkadaşın dediği gibi 6700XT 4060 dan daha iyi performans olarak. Nvidia kart almak istiyorsan 23700 TL olan kasayı alabilirsin güzel.

25-30 bin TL'lik bir bütçem var almışken iyisi olsun diyorum bütçem elverdikçe parçaları bilindik markalardan almaya çalışıyorum.

6700 XT daha güçlü. Bu arada madem RTX 4060 almak istiyorsunuz neden 6750 XT sistem alınır mı diye konu açtınız ki?

RTX 4060'a denk veya RTX 4060 bir sistem almak istiyorum, user bencmarktan kıyasladım da yanlış bakmışım sanırım benim hatam.

31 bin TL buda.

DDR5 sistem olması zorunlu değilse bu kasa güzel. Cuma günleri genelde indirimli sistemler sınırlı stok adedi ile geliyor sitelere onları takip edebilirsiniz. Acele lazımsa yine beklemenize gerekte yok yani. Ama hafta sonu daha çok sistem oluyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı