Sinerji Neon B-45 alınır mı?

Uday Keklikci

Centipat
Sistem linki bu: Sinerji Neon B45-1660S Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD GTX1660S
Bu sistemde işlemciyi Ryzen 2600X'e çıkaracağım. Anakartı ASUS Prime B450M-K 4400MHz yapacağım. RAM'i 2x8 yapacağım. Ekran kartını MSI GeForce GTX1660 Super Gaming X yapacağım. SSD'yi Kingston 480GB A400 yapacağım. Monitör olarak da AOC 23.8" 24G2U'yu alacağım. Peki bu halde bu sistem alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasındaki farkı çok detaylı bilmiyorum. VRAM konusunda Gigabyte biraz daha iyi.
Cevap için teşekkür ederim.
Bahsettiğin BENQ monitörü baya eski bir model iyi olduğunu söylüyor herkes ama eski teknoloji ben olsam DELL monitörlere bi bakardım
AOC 24g2u ile attığınız monitör arasında kaldım ama aoc daha ucuza geliyor yardımcı olur musunuz sizce hangisini almalıyım. Bence AOC kafi ama yinede cevaplarınızı bekliyorum.

Gayet iyi sistem, ben anakart olarak MSI A pro'yu seçerdim ama çok bir fark oldugunu sanmıyorum S2H ile aralarında. Monitör olarak AOC 24g2u seçebilirsin ben daha yeni 27 inç'lik modelinden aldım memnunum gayet şık ve ölü piksel vs çıkmadı tabi şans işi biraz.

Gayet iyi sistem, ben anakart olarak MSI A pro'yu seçerdim ama çok bir fark oldugunu sanmıyorum S2H ile aralarında. Monitör olarak AOC 24g2u seçebilirsin ben daha yeni 27 inç'lik modelinden aldım memnunum gayet şık ve ölü piksel vs çıkmadı tabi şans işi biraz.
Ama IPS panel olduğundan tepkime süresi fazla oluyormuş ve bu oyunlar için kötü. Ama bende almayı düşünüyorum.

Ama IPS panel olduğundan tepkime süresi fazla oluyormuş ve bu oyunlar için kötü. Ama bende almayı düşünüyorum.
Olabilir ama IPS panelin getirileri de çok önemli renk canlılığı falan çok iyi. Sadece rekabetçi oyunlar oynayacaksan tercih etmeyebilirsin ama film falan da izleyeceksen kesinlikle IPS panel tercih etmelisin. Benim önceki monitörüm 60hz 1ms TN paneldi, 60hz'den 144hz'ye geçince bayağı bi akıcılığı arttı oyunların ama tepkime süresi hakkında bir şey diyemem gözlerim aradaki farkı ayırt edebilecek kadar keskin değil. :)

Olabilir ama IPS panelin getirileri de çok önemli renk canlılığı falan çok iyi. Sadece rekabetçi oyunlar oynayacaksan tercih etmeyebilirsin ama film falan da izleyeceksen kesinlikle IPS panel tercih etmelisin. Benim önceki monitörüm 60hz 1ms TN paneldi, 60hz'den 144hz'ye geçince bayağı bi akıcılığı arttı oyunların ama tepkime süresi hakkında bir şey diyemem gözlerim aradaki farkı ayırt edebilecek kadar keskin değil. :)
Ben ful oyun ama en çok rekabetçi oyun oynuyorum. Sanırım VA, TN panel daha iyi sanırım konu açacağım çünkü kararsız kaldım aklımda iki monitör var konu açtığımda linkini atarım yardımcı olursanız mutlu olurum.

Ben ful oyun ama en çok rekabetçi oyun oynuyorum. Sanırım VA, TN panel daha iyi sanırım konu açacağım çünkü kararsız kaldım aklımda iki monitör var konu açtığımda linkini atarım yardımcı olursanız mutlu olurum.
Ben de çok bilgili değilim yakın zamanda araştırdım biraz forumda, her panelin avantajı ve dezavantajı var birbirleriyle kıyaslandığında. Kesinlikle yeni konu açın yardımcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı