Eleştiren vardı, geç kalmışsın.16 GB RAM, 512 GB SSD, RX 5500 XT 8 GB var 5K gibi bir fiyata, ne yapsaydık? Ona rağmen eleştirim yukarıda görüldüğü gibi. Ayrıca başkasının sisteminde PSU'yu eleştiren göremedim ben.
Eleştiren vardı, geç kalmışsın.16 GB RAM, 512 GB SSD, RX 5500 XT 8 GB var 5K gibi bir fiyata, ne yapsaydık? Ona rağmen eleştirim yukarıda görüldüğü gibi. Ayrıca başkasının sisteminde PSU'yu eleştiren göremedim ben.
PSU eleştiren de vardı, kasayı eleştiren de vardı. Hepsinden vardı.16 GB RAM, 512 GB SSD, RX 5500 XT 8 GB var 5K gibi bir fiyata, ne yapsaydık? Ona rağmen eleştirim yukarıda görüldüğü gibi. Ayrıca başkasının sisteminde PSU'yu eleştiren göremedim ben.
Yani başkalarına o kadar laf atıp böyle bir sistemi incelemeleri komiğime gitmedi değil.Burada var olan bir sistem incelenmiş.
Tabii bu sistem iyi mi? Şahsen hayır.
Bu mu F/PBir de böyle ucuz F/P sistemlerde Gaming X gibi modellerin kullanılmasına anlam veremiyorum.
Fiyat farkı az değilse tabi.
Bu mu F/P?
Bu mu F/P?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.