Sinerji Neptune Masaüstü Bilgisayar İncelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Ali Güngör hocam yorumum neden silindi?
Baktım, konu dışı tartışmayaya gideceği için silinmiş. Kavga çıksın diye devamlı bir çaba var zaten, zamanı geldiğinde merak ettiğiniz noktalar yanıtlanacak. Kafanızda ne nedir hiç bir soru işareti kalmayacak, yanlış anlaşılan ya da kasıtlı olarak belirli şekilde yorumlanan noktalar da güzelce giderilecek. O zamana kadar bekleyin.

Malum kişinin topladığı sistemde ki bileşenlere o kadar laf saydırıp neredeyse aynı bileşen hatta daha kötülerini kullanarak bu sistemi göstermeniz sadece komik oluyor ve kendinizi rezil etmiş oluyorsunuz yani başka bir açıklaması yok.
"Kalite prensipleri."

A320 Anakart kullanılmış. B450M-S2H kullanılsa daha iyi olurdu.
MSI GAMING X RX 5500XT kullanılmış. SAPPHIRE PULSE RX 5500XT kullanılsa ve elde edilen para anakarta harcansa daha iyi olurdu.
Sharkoon PSU hakkında yorum yapmayacağım. Ama kullanılan kasanın tepe fan bölgesi ve PSU Cover bölgesi yok. Jak girişleri kasanın uyumunu bozuyor ve ekstra bir fan takılacak yer olmadığı için kasayı iyi bulmadım.
Videodaki SSD SATA ancak sistemdeki M.2 bir SSD. Ayrıca daha uygun fiyata Kingston A2000 varken Addlink kullanılması hoş değil.

Yapacağım eleştiriler bunlar. Üzülerek söylüyorum, özür dilerim ama bu sistem olmamış.

A320 anakart dışında sıkıntı göremedim ben. Kasa sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum cam ile yapışık değil, yanlardan ve alt kısımdan yeterli havayı çekebilecek boşluk mevcut. PSU kalitesiz bir PSU değil forumda kullanan kişiler mevcut ve memnunlar. Ama MSI Gaming X modeli yerine Sapphire Pulse tercih edilip artan para ile depolama alanı ve B450 yükseltmesi yapılabilir.

A320 anakart dışında sıkıntı göremedim ben. Kasa sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum cam ile yapışık değil, yanlardan ve alt kısımdan yeterli havayı çekebilecek boşluk mevcut. PSU kalitesiz bir PSU değil forumda kullanan kişiler mevcut ve memnunlar. Ama MSI Gaming X modeli yerine Sapphire Pulse tercih edilip artan para ile depolama alanı ve B450 yükseltmesi yapılabilir.

Güç kaynağının korumaları çok iyi değil diye biliyorum, iş görür çok kalitesiz bir ürün de değil ama o fiyatlarda Hydro 500W gibi modeller alınabiliyor ve bunun gibi bir PSU olsa daha iyi olurdu bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı