Sinerji Neptune Masaüstü Bilgisayar İncelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse kimseye hakaret etmemeli, altüstü sistem bu dostlar kavga dövüşe ne gerek var? Sistemde sorun görüyorsanız yazın. Mesela ben bu sistemi alttan da baksam, üstten de baksam beğenemedim. Objektif eleştirileri olanlar belirtsin lütfen.

Buradaki sorun Recep Baltaş adlı kişinin Abdullah abinin sistemini yerden yere vurup rezalet bir sistem çıkartması.

Bakın Technopat'ı severim. Windows'u onlar sayesinde kurdum, DDU kullanmayı onlardan öğrendim tamam eyvallah.
Ama F/P sistem toplama konusunda başarılı değiller. Türkiye'de fırsatçı esnaf kitlesi ve dolar düşerken ürünlerin fiyatını arttıran bir satıcı kitlesi varken de F/P sistem toplamak zordur. Ama bu iki sistemin arasında 1 haftadan kısa bir süre var. Lütfen.
Evet @Ulunay sağ olsun onun sayesinde de çok fazla şey öğrendim ama sistem toplamaya gelince Technopat'ı başarılı bulmuyorum.
Teşekkürler. Gayet seviyeli bir şekilde eleştirimi yaptım, düşüncelerimi aktardım.

Dostum çıkartabilir fakat bu sistem "en iyisi F/P" demiyor. Siz bunu demiş gibi laf atıyorsunuz.
Hocam ama bu sistemin ne fiyat avantajı var,ne de parça kalitesi.F/P değil ama alınabilir de değil.Zaten incelemişler bunda da sıkıntı göremedim.

@kirknewsted neyi zorluyorsun? Gerçekten neyi zorluyorsun? Ortada çıkarılmış güzel bir iş var. Eğer alınmayacak bir sistem olsa emin ol burada önerilmezdi. Eksiği yok mu? Var ve ona göre bilgilendirme ve bu eksikleri kapatılma yolları açılmış. Amacın ne? Muhteşem ucuz bir PC toplayıp izleyenlerin binde biri kadar stok mu açsalardı?

Öyle zaten orasına kızıyorum sabahtır :D.
@kirknewsted neyi zorluyorsun? Gerçekten neyi zorluyorsun? Ortada çıkarılmış güzel bir iş var. Eğer alınmayacak bir sistem olsa emin ol burada önerilmezdi. Eksiği yok mu? Var ve ona göre bilgilendirme ve bu eksikleri kapatılma yolları açılmış. Amacın ne? Muhteşem ucuz bir PC toplayıp izleyenlerin binde biri kadar stok mu açsalardı?
Olay sistemin fiyatı değil parçaları zaten.
Bak güzel bir B450 anakart olsa, SSD daha iyi olsa, kasa adam akıllı bir kasa olsa o zaman derdim ki hmm sistem pahalı ama en azından kaliteli parçalar seçilmiş. Burada o da yok...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı