Sinerji Neptune Masaüstü Bilgisayar İncelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kuzenimin 2-3K sisteme ihtiyacı var. Bu sistem pek hesapsız.

@Güzelkullanici bak güzel kardeşim o paraya monitörlü sistem topladılar ancak o sistemi toplasan 500 kişi bile alamadı. Neye yaradı? Herkes kârına baktı yoluna devam etti. Sen de onların kazancını başarı gibi göstermeye çalışıyorsun. Öyle bir şey yok. Sadece kullanılıyorsun. :)

450 stok az bir stokmuş gibi konuşmayın. Adam tam bir indirim yapmak ister fakat İtopya sınır olarak bu stoğu koyar. Aslında 350 idi fakat 450 yaptılar.
Adam 1 yılda bir sistem yapmıyor 1 veya 1 buçuk ayda sistem çıkarıyor. İsterse 5 ay bekler 2000 3000 stoklu sistem çıkarır.

Bu her şeyi anlatıyor.

Aynen hocam adam İtopya'ya işe girsin sırf bu şikayetler olduğu için.

Biz DA forumda da söylüyoruz MD2'deki PSU'yu kasayı beğenmediğimizi biz kimseyi ölümüne savunmuyoruz ki zaten bundan ne kazancımız olacak az mantık lütfen.
Yanlışınız olduğu nokta objektif olmamanız ayrıca biz forumun demirbaş üyelerinden olmamıza rağmen eleştirimizi yaptık o kadar laf ettiğiniz insan yani admin bize bir laf bile söylemedi çünkü buradaki gibi insanların mesajlarını silmek gibi bir olay yok orada. Eleştirdik, banlandık diyenlerde orada hakaret kelimeleri kullandıkları için banlandılar kimse orada eleştiri yaptı diye banlanmıyor. Ali hocama burada veya orada biz laf söylemedik hatta sisteme de söylemedik eleştirimizi yaptık geçtik ama sorun o gün sistem çıktığında prensiplerden bahsedip stok eritme peşindesiniz diye laf atıp geri de gelip bu sistemi Technopat gibi büyük bir forumun adı ile satılan sisteme o PSU'nun koyulmasına rağmen o sistemin Technopat adı altında satılması bilmem anlatabildim mi?
Burada açıklamayı asıl malum kişiden bekliyoruz.

Biz DA forumda da söylüyoruz MD2'deki PSU'yu kasayı beğenmediğimizi biz kimseyi ölümüne savunmuyoruz ki zaten bundan ne kazancımız olacak az mantık lütfen.
Yanlışınız olduğu nokta objektif olmamanız ayrıca biz forumun demirbaş üyelerinden olmamıza rağmen eleştirimizi yaptık o kadar laf ettiğiniz insan yani admin bize bir laf bile söylemedi çünkü buradaki gibi insanların mesajlarını silmek gibi bir olay yok orada. Eleştirdik, banlandık diyenlerde orada hakaret kelimeleri kullandıkları için banlandılar kimse orada eleştiri yaptı diye banlanmıyor. Ali hocama burada veya orada biz laf söylemedik hatta sisteme de söylemedik eleştirimizi yaptık geçtik ama sorun o gün sistem çıktığında prensiplerden bahsedip stok eritme peşindesiniz diye laf atıp geri de gelip bu sistemi Technopat gibi büyük bir forumun adı ile satılan sisteme o PSU'nun koyulmasına rağmen o sistemin Technopat adı altında satılması bilmem anlatabildim mi?
Burada açıklamayı asıl malum kişiden bekliyoruz.
Yeri geliyor Abdullah'la kavga ediyorum sistemde kullandığı parçalar yüzünden :D.

En süper benim, kralım, padişahım diye insanların çok yükseldiği şeklinde hatalı bir varsayıma dayanıyor kavgaların çoğu, ego ve gereksiz özgüven ile başkalarından nefret etmeye kadar gidiyor.

Mesela bizi devamlı başkalarının sistemleri ne kötü olmuş konusu açarken görebilir misiniz? Sosyal medyadan devamlı isimlere saldırırken vesaire. İşte bunlar prensiptir, öğreteceğiz. Şu saatten sonra adım adım, A'dan Z'ye öğreteceğiz bunları.

Bizim tek bir yorumumuz bile yüzlerce konudan daha fazla konuşuluyor, bu yüzden hatalarımız da çok göze batıyor. Yanlış ifade de oluyor, hata da oluyor, yanlış anlaşılma da. Bazen tutup muhattap almak saldırganı sanki eşitmiş gibi yükseltmeye yarıyor, bu yüzden herkesi muhattap almak istemiyoruz. Ancak kötü davranışları görmezden gelince de bu sefer bunlar çoğalıyor.

Mesele eleştirilmemek değil bizim için, doğru eleştirilmek. Eleştirilerden üçüncü partilerin beslenmesi gelecek nesil için kötü örnek oluyor. İleride bu tür davranışları kendisine örnek alanlar toksik insanlar olacak, buna engel olmak gerekiyor. Yani kötülükten, kavgadan beslenmemeli insanlar, yoksa kötü büyürler.

Kusura bakmayın ama köpeklik filan yazacak kadar kendinizi kaybettiyseniz, medeni bir şekilde tartışma beceriniz ve olgunluğunuz yoksa bu platformda yeriniz de yok.

Kendinize uygun yerlerde vakit geçirin. Sonra eleştirdim diye banlandım demesin kimse, kullanıcı silinince geride boşluk kalacak, daha önce de bunu "Bakın beni banladılar haksız yere" diye kullananlar oldu. Bu yüzden ekran görüntüsüyle hakaretleri kaydedip siliyorum, ancak bir yerde paylaşmayacağım.
Konudaki önemli iki mesajımı yukarıda görebilirsiniz. Mesele buraya gönderilen arkadaşların yanlış yönlendirilmiş olmasıdır. Bu saldırılar ilk değil, çok eskiye kadar gidiyor ve aslında uzun zamandır aralıklarla devam ediyor.

Sonuç itibariyle bizimle derdi olan insanların temel sorunu egoizm, yani bencillik arkadaşlar. Genellikle bir insan kendisini aşırı ve devamlı şekilde övüyorsa bilgisizdir ya da sorunludur. Mesele parça, marka, herhangi bir şeyin fiyatı ya da özelliği, şu bu değil, birilerinin kişisel olarak kendisini Technopat karşısında nasıl hissettiğidir.

Bizim okur ve izleyicilerimizin vaktini çalmak, kavga ile prim yapıp, kendilerini Technopat seviyesinde göstermek isteyenlerin bu davranışları ne olduklarını çok iyi gösteriyor.

Ne yazık ki kendilerini yüceltmek için hem Technopat'ın, hem de başka kim varsa yaptığı işlere saldırmaktan çekinmiyorlar. Zararlılar, yıkıcılar ve insanları birbirine düşürüyorlar, bundan da zevk alıyorlar. Ancak bunlar ile yücelmedikleri gibi gerçek yüzlerini herkesin önüne seriyorlar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı