Sinerji Riven R7 7800x3D hazır sistem alınır mı?

Fiyat uygun mu değil mi bilemedim de alırsan SSD'yi en azından Goodram seç.

Kasa, PSU ve SSD markaları hakkında bilgim yok iyi markalar ise alınabilir.

Ya şey soracaktım PC dizme konusunda pek bilgim yokta hani ekran kartı falan beni 4 5 yıl götürür mü hani öyle bir PC olsun istiyorum yardım edersen sevinirim 50 k ya göre kötü mü hani kafamda deli sorular. D

Ya şey soracaktım PC dizme konusunda pek bilgim yokta hani ekran kartı falan beni 4 5 yıl götürür mü hani öyle bir PC olsun istiyorum yardım edersen sevinirim 50 k ya göre kötü mü hani kafamda deli sorular. D

Fiyattan bagimsiz 4070super seni uzun sure goturur. Islemci de saglam oldugu icin 5000 serisini de destekler.

Çoğu güncel ve orta'nın üzeri parçalar. Günümüzde her oyunu 2K da akıcı oynatacaktır. 4-5 yıl sonra bile 2K belki kurtarmaz ise 1080p'de yeni ve güncel oyunları kaldırır diye tahmin ediyorum. Bence en çok odaklanacağınız oyun GTA 6 olsun 😊

Ben kendi elimle topladım. 4070 Süper ve 7800X3D var. Anakartım : X670 Gaming X AX V2 Ram : 16x2 6000 mhz 30 CL var. Kaldıramayacağı ve AAA oyunlarda ultra açamadığı oyun yok. Aynı pc sayılır,paylaştığın ile. Akaar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı