Sinerji siparişleri geç kargoya veriyor

pcexecutive

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 21 Ocak salı Sinerji üzerinden PC sipariş verdim. En geç cuma günü 20:00'a kadar kargoya verilir dediler. Ben de araba ile gelip alırım dedim. Cumartesi, pazar oldu hala ses yok, mağazaları her gün açık ama telefonları kapalı, mail atın diyorlar, maile de cevap vermiyorlar. Rezillik resmen.

Kargo süreleri genelde ürünü alırken 5 iş günü olarak yazıyor hocam. Cumartesi pazarı saymassak 3 gün olmuş. Cumaya kargoya verilir diye yüksek ihtimalle tahmini söyledi söyleyen kişi. Yarın verilir diye düşünüyorum, ek olarak bazen kargoya verilince sisteme geç düştüğünden veya girildiğinden sitede geç güncelleme düşebiliyor. Benim de sinerjiden alışverişlerim oldu problem yaşamadım. Ama tabi ulaşılamaz olmaları ve yanlış yönlendirmeleri hoş değil. Sosyal medya hesaplarından da yazın derim, ben başka bir siteyle o şekilde iletişim kurmuştum. İnstagram dan mesaj atmayı deneyin.

Kargo süreleri genelde ürünü alırken 5 iş günü olarak yazıyor hocam. Cumartesi pazarı saymazsak 3 gün olmuş. Cumaya kargoya verilir diye yüksek ihtimalle tahmini söyledi söyleyen kişi. Yarın verilir diye düşünüyorum, ek olarak bazen kargoya verilince sisteme geç düştüğünden veya girildiğinden sitede geç güncelleme düşebiliyor. Benim de Sinerji'den alışverişlerim oldu problem yaşamadım. Ama tabii ulaşılamaz olmaları ve yanlış yönlendirmeleri hoş değil. Sosyal medya hesaplarından da yazın derim, ben başka bir siteyle o şekilde iletişim kurmuştum. Instagram'dan mesaj atmayı deneyin.

Sosyal medyadan yazdım, mail attım cevap yok. Araya hafta sonu girdim mi tuz ile buz oluyorlar hayalet gibi görünmez oluyorlar bu çok yanlış. Ayrıca İstanbul içi bolt kargo seçeneğini seçtim. Ona rağmen bu kadar yavaş ise şehir dışına kaç günde gidiyor acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı