Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar Ben Sinerji sitesinden bir sistem almak istiyorum, P1 sistemini ama korkum var. Ekran kartı takılı mı gönderiyorlar ve BIOS güncel mi gönderiyorlar? Cevaplayan herkese teşekkürler.
Ekran kartını takmak sanırım PC montajında en kolay işlemlerden biri. İnternette istemeyeceğin kadar bunun videosu var. Elin tornavida tutuyorsa zaten montajı bile video izleyerek yapabilirsin.
Ekran kartını ayrı göndermelerini iste bence. Bana aynı markanın farklı ekran kartını göndermişlerdi. Daha sonra geri gönderip değiştirmiştim. Kasa içinde gelse bile kontrol et.
Anakart + Kasa montajlı aldım 3 kere kalanları kendim montajladım işçilikleri çok temiz , düzenli İtopya'ya müşteri ilgi ve memnuniyeti öğretecek cinsten. Ekran kartı takmak dünyanın en basit işi sanırım. Ekran kartı alanına yukarıdan aşağı dik bir şekilde kartı takacaksın direk. Lakin arkada vidaların denk geldiği yerde küçük bir vida söküp slotu açman lazım. Tost yapmaktan daha kolay.