Sistemi 16 Ağustos'ta sipariş ettim. 18 Ağustos'ta telefondan sistemin hazır olduğu ile ilgili aradılar.
Ayrınca telefonla arandıktan sonra teslim almak için 2 gün süre olduğunu söylediler. Mağazalarına gittiğimde isim ve T.C. kimlik no söyleyerek teslim aldım.(mouse pad hediyesi de verdiler )
Sistem Windows 10 Pro deneme sürümü ile geldi. Ayrıca XMP/D.O.C.P ayarını da açmışlar.
Masaüstünde ise;
CrystalDiskInfo.
FurMark.
Memtest.
CPU-Z
Uygulamaları vardı. Gerçekten test yaptılar mı diye merak ettim, CrystalDiskInfo'da çalışma süresi 8 saat olarak görünce testler cidden yapılmış
Son olarak Starfield hediyesi içinde e-arşiv faturam ile info@sinerji.gen.tr adresine email attım ve bana kodumu 1-2 gün sonra ulaştırdılar.
Genel olarak sistemden ve Sinerji bilgisayardan memnun kaldım.
Ayrınca telefonla arandıktan sonra teslim almak için 2 gün süre olduğunu söylediler. Mağazalarına gittiğimde isim ve T.C. kimlik no söyleyerek teslim aldım.(mouse pad hediyesi de verdiler
Sistem Windows 10 Pro deneme sürümü ile geldi. Ayrıca XMP/D.O.C.P ayarını da açmışlar.
Masaüstünde ise;
CrystalDiskInfo.
FurMark.
Memtest.
CPU-Z
Uygulamaları vardı. Gerçekten test yaptılar mı diye merak ettim, CrystalDiskInfo'da çalışma süresi 8 saat olarak görünce testler cidden yapılmış
Son olarak Starfield hediyesi içinde e-arşiv faturam ile info@sinerji.gen.tr adresine email attım ve bana kodumu 1-2 gün sonra ulaştırdılar.
Genel olarak sistemden ve Sinerji bilgisayardan memnun kaldım.
Son düzenleyen: Moderatör: