İnceleme Sinerji starlight sistem

Sistemi 16 Ağustos'ta sipariş ettim. 18 Ağustos'ta telefondan sistemin hazır olduğu ile ilgili aradılar.

Ayrınca telefonla arandıktan sonra teslim almak için 2 gün süre olduğunu söylediler. Mağazalarına gittiğimde isim ve T.C. kimlik no söyleyerek teslim aldım.(mouse pad hediyesi de verdiler :D )

Sistem Windows 10 Pro deneme sürümü ile geldi. Ayrıca XMP/D.O.C.P ayarını da açmışlar.
Masaüstünde ise;
CrystalDiskInfo.
FurMark.
Memtest.
CPU-Z
Uygulamaları vardı. Gerçekten test yaptılar mı diye merak ettim, CrystalDiskInfo'da çalışma süresi 8 saat olarak görünce testler cidden yapılmış :D

Son olarak Starfield hediyesi içinde e-arşiv faturam ile info@sinerji.gen.tr adresine email attım ve bana kodumu 1-2 gün sonra ulaştırdılar.
Genel olarak sistemden ve Sinerji bilgisayardan memnun kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi 16 Ağustos'ta sipariş ettim. 18 Ağustos'ta telefondan sistemin hazır olduğu ile ilgili aradılar.

Ayrınca telefonla arandıktan sonra teslim almak için 2 gün süre olduğunu söylediler. Mağazalarına gittiğimde isim ve T.C. Kimlik no söyleyerek teslim aldım.(mouse pad hediyesi de verdiler :D )

Sistem Windows 10 Pro deneme sürümü ile geldi. Ayrıca XMP/D.O.C.P ayarını da açmışlar.
Masaüstünde ise;
CrystalDiskInfo.
FurMark.
Memtest.
CPU-Z
Uygulamaları vardı. Gerçekten test yaptılar mı diye merak ettim, CrystalDiskInfo'da çalışma süresi 8 saat olarak görünce testler cidden yapılmış :D

Son olarak Starfield hediyesi içinde e-arşiv faturam ile info@sinerji.gen.tr adresine email attım ve bana kodumu 1-2 gün sonra ulaştırdılar.
Genel olarak sistemden ve Sinerji bilgisayardan memnun kaldım.

Çok temiz bir hizmetmiş. Keşke İtopya da böyle olsa.

Ben İtopya'dan da sistem almıştım. Bir sorunu yoktu. Şansa bağlı bence.

İtopya teknik destek kadar kolpacı bir yer yok sisteme test yapmayı bırak sadece ekran kartını takıp çalıştırmışlar. Sistemi kapamış bana yollamışlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı