Sinerji Yiezy sistem alınır mı?

Alınabilir gibi ama soğutucuyu LE300 yapmayın. 120mm sıvı soğutmaya para vermek akıl karı değil.
Ucuzdan pahalıya o işlemciye yetecek soğutucuları atayım.
X127'de alsanız yeter ama Peerless daha geleceğe dönük olur. Hepsi kasanızla uyumlu.

Son düzenleme:
Her oyunda DLSS kullanacağım derse 4060 geçmiyor muydu 6750XT'yi?
Hayır Sadece FG olan oyunlarda geçiyor. Diğer tüm oyunlarda 6750XT ağır ezici.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam hocam zaten sadece DLSS destekleyen oyunları kastettim. Bir de videodaki 4060 Ti.
Ama yinede daha ucuza 6750XT daha mantıklı bana da sorarsan.
Zaten bir oyunda DLSS2 varsa yüzde 90 FSR 2'de oluyor. FSR açmasa bile çoğu zaman 4060 DLSS ile yetişemiyor 6750XT'ye.

Burada saf güçte 3060Tİ'dan güçsüz bir karttan bahsediyoruz. 6750XT'nin rakibi 3070 oluyor.

Zaten bir oyunda DLSS2 varsa yüzde 90 FSR 2'de oluyor. FSR açmasa bile çoğu zaman 4060 DLSS ile yetişemiyor 6750XT'ye.

Burada saf güçte 3060Tİ'dan güçsüz bir karttan bahsediyoruz. 6750XT'nin rakibi 3070 oluyor.
Tamam hocam aynı şeyi savunuyoruz zaten. Ben sadece DLSS3 destekleyen bir oyunda 4060 geçmiyor muydu diye sormuştum. Daha ucuza 6750XT'li daha mantıklı bence de diye belirttim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı