Sinerji'de hazır sistemler neden daha ucuz?

O fiyata RTX 2070 S alınmaz hocam. Bahsettiğiniz "kalite" kavramı doğru. Vatan'da kullanılan kasa ile arkadaşın gönderdiği kasa bir değil tabi ki ama bazı şeylerin kalitesinden kısıp daha iyi bir sistem almak bana daha mantıklı geliyor. 3060Tİ varken gidip 2070S ekran kartı almam mesela. Varsın PSU gold sertifikalı değil de, bronze sertifikalı olsun sorun değil. (örnek veriyorum)

Tabi ki tercih meselesi. Sizin demek istediğinizi anladım ben. Kişiden kişiye değişir bu mesele. Ben olsam bende 3060Tİ'li sistemi alırdım.
Sizin üslubunuzla anlatılsa ne güzel olurdu. Mutlaka daha iyisi yapılır tabi, ikinci el alırsın yine yaparsın bir şekilde. Hatta kendim bir günde onlarcasına kasa topluyorum öyle söyleyeyim. İşin içinde olduğum için fiyat/kalite/performans ortalamasını iyi biliyorum. Bir şeyi ifade ederken sizin gibi etmek var, diğeri gibi etmek var maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı