Sinerji'de i5 12400F - RX 6750 X sisteme bir günde 4 bin TL zam geldi

İçindeki PSU'yu önermem ben olsam 4060 Ti alırdım ama içinize sinmemiş sanırım VRAM takıntısı var. 6700 XT 12 GB, diğerine bakmayın bile.
Bu VRAM takıntım haklı bir takıntı değil mi çoğu oyunda yetmiyor 8GB VRAM? Öyle değil mi yoksa?

Hangi PSU'yu kasttettiniz 6700 XT olan sistemdeki mi? Bir de o sistemdeki işlemci soğutucuya baktım çok kötü diyorlar bazı oyunlarda 90 dereceyi geçiyormuş bile vatanın kötü yanı başka alternatif seçemiyorum mecbur o soğutucuyu da alıcam

Son düzenleme:
Bu VRAM takıntım haklı bir takıntı değil mi çoğu oyunda yetmiyor 8 GB VRAM? Öyle değil mi yoksa?

Hangi PSU'yu kasttettiniz 6700 XT olan sistemdeki mi? Bir de o sistemdeki işlemci soğutucuya baktım çok kötü diyorlar bazı oyunlarda 90 dereceyi geçiyormuş bile vatanın kötü yanı başka alternatif seçemiyorum mecbur o soğutucuyu da alacağım.

4060 Ti'daki PSU için dedim. VRAM önemli evet ama kas gücü olmadıktan sonra 20 GB VRAM'in ne değeri olur mesela RX 7600 XT 16 GB olması gibi. 4060 Ti kas gücü 6700 XT'den daha güçlü yani bence test videolarına bakın karşılaştırın kendiniz karar verin.

Eğer işlemci soğutucu alırsam ekstra aşağıdaki ürünün yorumlar gayet güzel 70 dereceyi görmüyormuş hatta çoğu zaman yükte 60'ın altında fiyatı da çok uygun 600 TL

İşlemci soğutucuyu 2000 3000 TL almayı mantıklı bulmuyorum yangın söndürmüyoruz sonuçta :D

@Nonalkey

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı