Sinerji'den alınan RX 6500XT sistem görüntü vermiyor

isa polat

Megapat
Daha fazla  
Selam dostlar. 20 25 gün önce Sinerji'den sistem aldım. PC geldi Windows 11 yüklüydü. Ben 10 sevdiğim için kurdum bu sefer ekran kartı görüntü vermedi. Bozuktur diye yolladım garantiye. Garanti ve aldığım mağaza kontrolleri yaptık kartta sorun yok dediler video da attılar denedikleri. Elimde GT 630 var onu takınca görüntü alıyorum ama sıfır XT 6500 görüntü vermiyor. No Signal diyor. Ne yapsam olmadı. Allah rızası için birisi yardım etsin. Küçük bir ilçedeyim gösterebileceğim bir bilgisayarcı vs yok. Bilen varsa yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar. 20 25 gün önce Sinerji'den sistem aldım. PC geldi Windows 11 yüklüydü. Ben 10 sevdiğim için kurdum bu sefer ekran kartı görüntü vermedi. Bozuktur diye yolladım garantiye. Garanti ve aldığım mağaza kontrolleri yaptık kartta sorun yok dediler video da attılar denedikleri. Elimde GT 630 var onu takınca görüntü alıyorum ama sıfır XT 6500 görüntü vermiyor. No Signal diyor. Ne yapsam olmadı. Allah rızası için birisi yardım etsin. Küçük bir ilçedeyim gösterebileceğim bir bilgisayarcı vs yok. Bilen varsa yardım etsin.

Windows 11 yapın bir daha.

yaptım hocam. şimdi de 8.1 yaptım yine olmuyor. ne yapacağım bilmiyorum. Delircem inanın
DDU ile eski ekran kartı sürücülerini silip deneyin.

İlk zamanlar WattMan hatası aldığınız oluyor muydu?
Ne olduğunu bilmiyorum hocam. Sadece 1 gün kullandım hazır sistem aldım. Win 11 gelmişti. Win 10 kurdum driver kurarken ekran gitti bir daha gelmedi. Kartı yolladım garanti sorun yok test ettik deyip geri yolladı. Şuan deniyorum yine yok. Delirecem inanın
DDU ile eski ekran kartı sürücülerini silip deneyin.

Denedim hocam . O da olmadı. Siyah ekran kalıyor.

Bir daha garantiye gönder bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı