Sinerji'den ekran kartı alınır mı?

Lynith

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum fiyat olarak Sinerji'de daha uygun ama internette araştırdığımda birçok problem gördüm konu hakkında. 2. el veya açılmış zarar görmüş kart yollanması gibi gibi ve iade almadıklarına ve müşteri hizmetlerinin rezalet olduğuna dair. Bundan dolayı fazlasıyla çekiniyorum ama diğer sitelerle arasında 4000 TL kadar fark var. Daha önceden alışveriş yapmış kişiler var ise anlatabilirler mi tecrübelerini?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir video serisi var. Parasal durumun kötüyse alabilirsin tabi ama satış sonrası destek o 3-5 bin liradan daha önemli. Böyle cihazlarda amazon dışında bir yerden almıyorum ben. Koşulsuz şartsız 30 gün iade Tr koşullarında müthiş nimet.

Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum fiyat olarak Sinerji'de daha uygun ama internette araştırdığımda birçok problem gördüm konu hakkında. 2. el veya açılmış zarar görmüş kart yollanması gibi gibi ve iade almadıklarına ve müşteri hizmetlerinin rezalet olduğuna dair. Bundan dolayı fazlasıyla çekiniyorum ama diğer sitelerle arasında 4000 TL kadar fark var. Daha önceden alışveriş yapmış kişiler var ise anlatabilirler mi tecrübelerini?
Ufak bir fiyat farkı olsa alınmaz derdim ama 4000TL gibi bir fark için denenir.
En son yaşadıkları patlak veren olaydan sonra biraz akıllanmış gibiler, bir sorun olduğunda daha çözüm odaklı yaklaşacaklardır yeni bir krize yol açmak istemezler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir video serisi var. Parasal durumun kötüyse alabilirsin tabi ama satış sonrası destek o 3-5 bin liradan daha önemli. Böyle cihazlarda amazon dışında bir yerden almıyorum ben. Koşulsuz şartsız 30 gün iade Tr koşullarında müthiş nimet.

Benzer iade koşulları yine mevcut fakat bu arkadaşın durumu daha farklıydı, misli veya daha iyisi ile değişim istemişti, misli diyerek misli olmayan bir kartı diretmişlerdi vb vb.
Bir sorun yaşadığında yasal süreyle birlikte iade edebilir. Tabii Amazonun kalitesi ayrı, keyfinden dahi iade edebilirsin tek soru sormazlar.

Tabii Amazon'un kalitesi ayrı, keyfinden dahi iade edebilirsin tek soru sormazlar.

2 ay önce 5bin liralık kulaklığı iade ettim 20 gün kullanıp. Aradım sol kulaklıktan tıkırtı sesi geliyor dedim önce 500 lira hediye teklif ettiler yok dedim geri yolladım ulaştığı anda kabul oldu. Başka herhangi bir firma olsa servise yolla oradan belge çıksın sonra iade et dicekti servis de biz bir sorun bulamadık deyip başıma iş açacaktı. O günden beri kafamda bazı şeyler değişti artık Amazon harici mağazaya tıklamıyorum :D

Cevap vermeyi unuttum fakat teşekkürler arkadaşlar, sinerjiden almak istemedim o kadar şeyi gördükten sonra, azıcık daha fazla verip kafamın rahat olması daha değerli. Sağ olun siz de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı