Sinerji'den PC alınır mı?

Test ve montajı sipariş sonrası sinerji çalışanları yapıyor kargocu değil. Ücretsiz o hizmet.
Ben yapmalarını istemiyorum, kargoyu bırakıp gitseler daha iyi olur. Çünkü büyük ihtimal evde olamayacağım. Ayrıca sistemi koymak için yer yok şuan, kargo geldikten sonra anca bir masa falan alacağım. Bu hizmeti iptal etmenin bir yolu yok mu?

Ben yapmalarını istemiyorum, kargoyu bırakıp gitseler daha iyi olur. Çünkü büyük ihtimal evde olamayacağım. Ayrıca sistemi koymak için yer yok şuan, kargo geldikten sonra anca bir masa falan alacağım. Bu hizmeti iptal etmenin bir yolu yok mu?
yok hocam test herseferinde yapıyolar istersen demonte bir şekilde göndersinler orada seçenek var. Sanırım sistemi montaj 300 tlydi.

Siz sanırım yanlış anladınız. Sistem zaten montajlı bir şekilde gönderilecek size. Sadece ekran kartı taşıma esnasında hasar görmesin diye demonte bir şekilde kendi kutusunda gönderiliyor.

eğer sistem toplama sihirbazından bahsediyorsanız anakart,işlemci,ram,ssd,ekran kartı,işlemci soğutucu,psu,kasa zorunlu seçenek.
Siz sanırım yanlış anladınız. Sistem zaten montajlı bir şekilde gönderilecek size. Sadece ekran kartı taşıma esnasında hasar görmesin diye demonte bir şekilde kendi kutusunda gönderiliyor.
Tamamdır anladım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı