Kasa içindeki fana göre alınmaz, bunu bir öğrenelim. Sen hava akışı olmayan bir kasaya istediğin kadar fan tak, etkisi olmayacaktır.
Üstelik sinerji'dekinde powerboost PSU var, madem SU630'un şikayetlerine bakıyorsun, gir bak bakalım powerboost PSU şikayetlerine. Corsair varken Powerboost'a mı emanet edeceğiz sistemi?
Kronik sorunlu model SU650, SU630'da da şikayet çok evet ama diğer sistemle bir karşılaştır bakalım. Üstün olmayan tek bir bileşeni yok.
Siz olaya sadece yüzeysel bakıp geçiyorsunuz, "aa R5 1600 1650 Super, tamam aynı PC" olay bu değil.
Sinerji'dekinde anakart A320, PSU powerboost, SSD 240 GB, ekran kartı tek fanlı bir model.
İtopya'dakinde B450 anakart, Corsair kasa ve PSU, 480 GB SSD, Gaming X soğutma ekran kartı.
Sence aynı mı PC'ler? Değil. Arada 500 TL fark var, 500 TL farkla her bileşeni üst seviye alıyorsun.
MSI vampiric kasalar da tek fanlı ve gayet iyi soğutuyor. Fan sonradan da eklenilir, tek probleminiz fan olsun. Sırf kasada 3 tane fazla fan var diye gidip powerboost kasa ve PSU alalım o zaman. Bırakın şu kalitesiz ürün önerme mantığını. Alacak arkadaş sorun yaşamasın, almışken daha iyi ürün alsın diye çabalıyoruz burada. Bana ne yoksa ne alırsa alsın. Corsair benim babamın şirketi değil. Ya da MSI...
Muhtemelen okumayacaksın ama yine de yazdım.