Sinerji'den PC alınır mı?

Diamant

Decipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün bir sistem alacağım fakat ilk defa bu siteden alışveriş yapacağım için endişem var. Sitenin güvenilir olduğunu biliyorum ama sistemde bir sorun vs. çıkarsa iade almıyorlarmış diye okudum bir yerde. Sistemde bir sıkıntı çıkma ihtimali ne? Çıkarsa da iade almama gibi bir ihtimalleri var mı?

Bugün bir sistem alacağım fakat ilk defa bu siteden alışveriş yapacağım için endişem var. Sitenin güvenilir olduğunu biliyorum ama sistemde bir sorun vs. çıkarsa iade almıyorlarmış diye okudum bir yerde. Sistemde bir sıkıntı çıkma ihtimali ne? Çıkarsa da iade almama gibi bir ihtimalleri var mı?

Sistemde sıkıntı çıkarsa iade almamaları gibi bir saçmalık söz konusu bile olamaz rahatlıkla alışveriş de yapabilirsin site iyi.

Ben 7900 GRE ve R5 7600 almıştım dikkatlice sararak göndermişler. Kasayı yollarken ekran kartını takmıyorlar herhangi bir hasar için. Ya bir bilgisayarcıya götürmeniz lazım ya da kendiniz takmanız lazım. Güvenilir site.

Sıkıntı çıkmaz. Hangi sistemi alıyorsunuz?

Gönül rahatlığıyla alabilirsin hocam. Kargo falan zaten sağlam paketliyorlar ve sardıkları şeyin üstünde kargo hasarlıysa teslim almayın diye bir uyarı yazıyor, kargolarla paslaşan kargocuları bile caydırır bence. Destek kısmı da gayet başarılı, ben sistemimi 3 yıl kadar önce oradan aldım aklıma takılan 1-2 şeyde bile direkt yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Geçtiğimiz ay 7800 XT, R5 7600 sistem aldım. İstanbul'dayım 3 günde geldi, zırh gibi kaplamışlardı kutuyu.
Hocam sitede "Test ve Montaj Hizmeti" diye bir şey de var. Onu da sistemle beraber almak zorunda kalıyoruz. Kargocu eve gelip kendisi montajlıyor mu?

Sıkıntı çıkmaz. Hangi sistemi alıyorsunuz?
Bu hocam. Ekran kartının 16 GB olanını alıyorum.

Hocam sitede "Test ve Montaj Hizmeti" diye bir şey de var. Onu da sistemle beraber almak zorunda kalıyoruz. Kargocu eve gelip kendisi montajlıyor mu?

Test ve montajı sipariş sonrası sinerji çalışanları yapıyor kargocu değil. Ücretsiz o hizmet.

alınır. arkadaşım oradan sistem toplamıştı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı