Sinerji'den RX 9070XT hazır sistem alınır mı?

Hocam ben hem sistemle gelen SSD'nin sorunlu olmasından dolayı hem de MLD M700'ün DRAM'li bir model olması yüzünden önerdim.

Doğrudur hocam. Ama MLD SSD'ler çok önerilmiyor herhalde.
bu terimler beni aşıyor :d internetten aratıp baktığıma göre tlc qlc den daha iyimiş ama kingston ssd lerini iyi yapıyor diye biliyorum dediğiniz gibi bir sorun olmaz umarım.

Hocam bildiğim kadarıyla kötü marka değil. Yalnızca Türkiye'de yaygın değil. Fiyat performans denebilir ki B650 en yaygın modellerinde biri. Ama yerinizde olsam bu fiyatlara çıkmışken işimi riske atmam. Gerekirse işlemci modelini biraz düşürür daha sağlam bir anakart tercih ederim. Zaten dar boğaz testine baktığımız zaman işlemcinin ekran kartı için zayıf kaldığını görüyoruz. Yâni ekran kartını hiçbir zaman tam performans kullanamayacaksınız. Ekran kartı modelini biraz düşürerek yerine ana kartı ekleyebilirsiniz derim. Ki bence bu dar boğaz anakarttan daha büyük bir problem.

Biostar bayağı eski bir kuruluş. (1999)
Bende B650MT var, en ucuz AM5’lerden ancak soğutucu olması falan iyi yani segmentine göre.

Hocam bildiğim kadarıyla kötü marka değil. Yalnızca Türkiye'de yaygın değil. Fiyat performans denebilir ki B650 en yaygın modellerinde biri. Ama yerinizde olsam bu fiyatlara çıkmışken işimi riske atmam. Gerekirse işlemci modelini biraz düşürür daha sağlam bir anakart tercih ederim. Zaten dar boğaz testine baktığımız zaman işlemcinin ekran kartı için zayıf kaldığını görüyoruz. Yâni ekran kartını hiçbir zaman tam performans kullanamayacaksınız. Ekran kartı modelini biraz düşürerek yerine ana kartı ekleyebilirsiniz derim. Ki bence bu dar boğaz anakarttan daha büyük bir problem.
"Ekran kartı modelini düşürür..." bir yazım hatası olmuş orada.

bu terimler beni aşıyor :d internetten aratıp baktığıma göre tlc qlc den daha iyimiş ama kingston ssd lerini iyi yapıyor diye biliyorum dediğiniz gibi bir sorun olmaz umarım.

Üstte test değerlerini ve bana gelen yongayı paylaştım bende TLC versiyonu var gayet memnunum hocam.

QLC olan versiyonda bir süre sonra Harddisk hızlarına kadar düşüyor diyorlar.

"Ekran kartı modelini düşürür..." bir yazım hatası olmuş orada.

Ekran kartı oradaki tek seçenek hocam, düşürülmüyor. Nitro+ zaten yüksek segment modellerden birisi ve görüntüsü gerçekten en sağlam RX 9070XT olabilir bana göre. Bence düşürmeye gerek yok.

Üstte test değerlerini ve bana gelen yongayı paylaştım bende TLC versiyonu var gayet memnunum hocam.

Ekran kartı oradaki tek seçenek hocam, düşürülmüyor. Nitro+ zaten yüksek segment modellerden birisi ve görüntüsü gerçekten en sağlam RX 9070XT olabilir bana göre. Bence düşürmeye gerek ran kartı gerçekten güzel.

Ekran kartı oradaki tek seçenek hocam, düşürülmüyor. Nitro+ zaten yüksek segment modellerden birisi ve görüntüsü gerçekten en sağlam RX 9070XT olabilir bana göre. Bence düşürmeye gerek yok.
Ekran kartı gerçekten güzel. Ben sadece dar boğaz problemine çözüm olarak bu ifadeyi kullandım. Yoksa işlemciyi ekran kartına göre yükseltmek te bir seçenek. Bir değişikliğe gidilmemesi gibi bir seçenek te var tabiki. Sistem bu haliyle bile oldukça güçlü zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı