Yurt dışı ürünü almak istiyorum fakat yurt içi mi gönderim oluyor yurt dışından mı geliyor? Sinerji ne kadar güvenilir?
Bir göz atabilirsiniz.
Sinerji bilgisayar rezilliği
24 Kasım 2023 tarihinde Sinerji Bilgisayar'dan aldığım sistem, teslim alındığında detaylı bir inceleme sonrasında herhangi bir darbe veya kasıtlı zarar içermiyordu. Ancak, bir süre sonra ekran kartında görüntü kesilmesi sorunu başladı, bu durumu destek talep formu aracılığıyla ilettim. INNO3D...www.technopat.net
Sinerji bilgisayar rezilliği
25.08.2023 tarihinde yapmış olduğum DeepCool LT720 sıvı soğutmanın fanları kırık geldi. Arayıp talep oluşturdum. Ürünü teslim etmemi inceleme sonrasında aynı ürün ile değişim sağlayacaklarını söylediler. Stokun az oldugunu kalmazsa sorun yaşarım diye belirttim hayır bolca var dediler. Bugün...www.technopat.net
Sinerji bilgisayar mağduriyeti
Sinerji'den bayramdan önce DeepCool LD360 sıvı soğutma aldım. Bayram bitimi ürün elime ulaştı. Montajını sağladım. Üründe arıza olduğunu fark ettim arena bilgisayara arıza tespit için yolladım. Arena bilgisayar ürünün arızasının giderilemeceğini söyledi ve değişim/iade raporu düzenledi...www.technopat.net
![]()
Sinerji Bilgisayar - Şikayetvar
Sinerji Bilgisayar şikayet, iletişim, Sinerji Bilgisayar yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Sinerji Bilgisayar için yazılan tüm ...www.sikayetvar.com
Markayı kötüleme gibi bir amacım yoktur. Sadece araştırmanız için.
Su sira direkt yurt dışından almaktansa yerli marka daha iyidir hocam. Vasatin ustunu secmek diyebiliriz.
Ben amazon germany haric hic yd alisverisi yapmadim hocam, konuya hakim olanlar yazarlar.O videoya denk geldim azönce izledim o yüzden bu konuyu açtım aslında AliExpress'ten de almaya çekiniyorum açıkçası 53 dolara geldiği için vergi ne kadar gelir tahmin edemiyorum şu an.
Başka önerebileceğiniz site var mı acaba?
Ben Amazon Germany haric hiç yurt dışı alisverisi yapmadim hocam, konuya hakim olanlar yazarlar.
Ben Amazon Germany haric hiç yurt dışı alisverisi yapmadim hocam, konuya hakim olanlar yazarlar.
TR'ye hosgeldiniz :/Amazon'dan alacakken sayfayı yeniledim yasak gelmiş şansıma satıştan kalktı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.