Sinerji'den ürün alınır mı?

nefsdead

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışı ürünü almak istiyorum fakat yurt içi mi gönderim oluyor yurt dışından mı geliyor? Sinerji ne kadar güvenilir?

Sinerji güvenilir ve uygun bir fiyatlı site, yurt dışı ürünü yurt dışından alınıp ülke içi kargolanır size sanırım, çoğu sistemde öyle.

Yurt dışı ürünü almak istiyorum fakat yurt içi mi gönderim oluyor yurt dışından mı geliyor? Sinerji ne kadar güvenilir?

Bir göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Markayı kötüleme gibi bir amacım yoktur. Sadece araştırmanız için.

Bende gecen YT'de rastgele denk geldim birinin Sinerji ile olan husumetine. Alisveris yaptim, guvenilirlik acisindan sıkıntısı yok fakat malinin arkasinda durmuyorlar gibi. Ürün sıkıntılı cikarsa sorun yasanabilir.

Bir göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Markayı kötüleme gibi bir amacım yoktur. Sadece araştırmanız için.

O videoya denk geldim azönce izledim o yüzden bu konuyu açtım aslında AliExpress'ten de almaya çekiniyorum açıkçası 53 dolara geldiği için vergi ne kadar gelir tahmin edemiyorum şu an.

Başka önerebileceğiniz site var mı acaba?

O videoya denk geldim azönce izledim o yüzden bu konuyu açtım aslında AliExpress'ten de almaya çekiniyorum açıkçası 53 dolara geldiği için vergi ne kadar gelir tahmin edemiyorum şu an.

Başka önerebileceğiniz site var mı acaba?
Ben amazon germany haric hic yd alisverisi yapmadim hocam, konuya hakim olanlar yazarlar.

Ben Amazon Germany haric hiç yurt dışı alisverisi yapmadim hocam, konuya hakim olanlar yazarlar.

Amazon'dan alacakken sayfayı yeniledim yasak gelmiş şansıma satıştan kalktı :D

Ben Amazon Germany haric hiç yurt dışı alisverisi yapmadim hocam, konuya hakim olanlar yazarlar.

Prime ile alınca yine vergi vs çıkar mı gümrükte takılır mı biraz detay verebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı