Sinerji'den ürün alınır mı?

Evet bende videonun o kısmında celiskiye dustugunu fark ettim olayin ama beyaz renk Pure modelinin estetigi cok hos gercekten onun icin bile israr edilir bence.
O kısma şeyim yok ama gidip de başka satıcıda 24.500TL ozaman bana 24.500TL ver diyemezsin. 22 bin TL ödemişsin o fiyatı geri vermeyi teklif etmişler. Ürünü 3 ay kullanmışsın ağustos ayına gelmişiz şöyle böyle diye video çekiyosun saçma daha ilk günden ürün yok tam fan çalışıyordu falan yapmış da niye ozaman ilk 15 günde kusurla mal satışından iade almadın ozaman derler adama da 2-3 ay kullandıktan sonra böyle birşey ile uğraştın.

Bay rakipsiz'i daha Ark'ın ilk çıktığı ve insanların serverlerde birbirine karşı rust oynar gibi kapıştığı dönemlerde izlerdim ama şuna eminim muhadili yok bana 7900XT verin ozaman muhabbet çekmiştir. Sinerji reddedince de böyle bi video çekmiş.

O kısma şeyim yok ama gidip de başka satıcıda 24.500TL o zaman bana 24.500TL ver diyemezsin. 22 bin TL ödemişsin o fiyatı geri vermeyi teklif etmişler. Ürünü 3 ay kullanmışsın ağustos ayına gelmişiz şöyle böyle diye video çekiyosun saçma daha ilk günden ürün yok tam fan çalışıyordu falan yapmış da niye o zaman ilk 15 günde kusurla mal satışından iade almadın o zaman derler adama da 2-3 ay kullandıktan sonra böyle bir şey ile uğraştın.

Bay Rakipsiz'i daha Ark'ın ilk çıktığı ve insanların serverlerde birbirine karşı Rust oynar gibi kapıştığı dönemlerde izlerdim ama şuna eminim muhadili yok bana 7900XT verin o zaman muhabbet çekmiştir. Sinerji reddedince de böyle bir video çekmiş.

Soyledigine muhalefet olmuyorum hocam sakın yanlış anlama ama bende 2-3 ay once cok acil monitor ihtiyacım oldugundan vatana gidip monitor almistim. Yüz yüze aliyorum diye olupixel testini orada yaptirdim sıkıntı yoktu falan filan eve gittim uzun sure 144Hz'de kullandim. 180'e aldigimda bir baktim panelde sıkıntı oluyor. 1 hafta sonra gittim dediler ki yüz yüze aldiginiz icin degistiremeyiz vs vs. saçma salak en son cikan kanun yuzunden. Servise gitti geldi bos yere 2 hafta bekledim, demek istedigim yüz yüze alinan urunlerde iade degisim cok daha sıkıntılı oluyor. Tabii bunlari videodan hatirladigim kadariyla yüz yüze aldigini varsayarak anlatiyorum.

Soyledigine muhalefet olmuyorum hocam sakın yanlış anlama ama bende 2-3 ay once cok acil monitor ihtiyacım oldugundan vatana gidip monitor almistim. Yüz yüze aliyorum diye olupixel testini orada yaptirdim sıkıntı yoktu falan filan eve gittim uzun sure 144Hz'de kullandim. 180'e aldigimda bir baktim panelde sıkıntı oluyor. 1 hafta sonra gittim dediler ki yüz yüze aldiginiz icin degistiremeyiz vs vs. saçma salak en son cikan kanun yuzunden. Servise gitti geldi bos yere 2 hafta bekledim, demek istedigim yüz yüze alinan urunlerde iade degisim cok daha sıkıntılı oluyor. Tabii bunlari videodan hatirladigim kadariyla yüz yüze aldigini varsayarak anlatiyorum.
Hocam yüz yüze için evet durum bu olmalı çünkü arzalı ürünü eve götürüp kendi bozup değişim isteyenler oluyor. İnternet alışverişinde ama ürün arzalıysa direk iade edebiliyorsun. Yukarda paylaşılan mağdur oldumcular da fazla şımarık. Biri para iadesi almış diğeri ürün değişimi. Para iadesi alan muhtemelen müşteri temsilcisi unuttuğu için para iadesi alacağını öğrenememiş ki insanlık hali bende MT'yim olabilir arada yoğunlukta unutabiliyoruz bazı şeyleri ama diğeri haftasonu kargo verilmediğini bile hesaba katmayıp pazartesi ürünümü kargoya vermediler diye konu açmış gelen ürünü de beğenmiyor paketinin kenarı yırtık diye.

Hocam yüz yüze için evet durum bu olmalı çünkü arzalı ürünü eve götürüp kendi bozup değişim isteyenler oluyor. İnternet alışverişinde ama ürün arzalıysa direk iade edebiliyorsun. Yukarda paylaşılan mağdur oldumcular da fazla şımarık. Biri para iadesi almış diğeri ürün değişimi. Para iadesi alan muhtemelen müşteri temsilcisi unuttuğu için para iadesi alacağını öğrenememiş ki insanlık hali bende MT'yim olabilir arada yoğunlukta unutabiliyoruz bazı şeyleri ama diğeri haftasonu kargo verilmediğini bile hesaba katmayıp pazartesi ürünümü kargoya vermediler diye konu açmış gelen ürünü de beğenmiyor paketinin kenarı yırtık diye.
Haklısın hocam olaya cahilce yaklasip simarikca magduru oynayan insan cok var. Yalnizca yuzyuze alinan urunlerin destegi daha iyi olabilir diye dusunuyorum, ama konuyu daha fazla uzatmayim, saglicakla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı