Sinerjş R5 5500 RX 6650 XT sistem alınır mı?

PelerinliSeyyah

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese selam. 12K bütçem var. Ryzen 5 5500 RX 6600 alacaktım ama dolaşırken böyle bir sistem gördüm. Yardımcı olursaniz sevinirim. Alınır mı? Anakart 520M değiştirilmiyor maalesef. B420 yapmak isterdim. Zayıf olduğunu biliyorum. Ama ekran kartı 6600 XT olması beni çekti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, benzer bütçede daha iyisini görmedim.

Alınabilir gibi, fiyat oldukça iyi.
Hocam uzun süredir para biriktiriyorum. Pişman olmak istemiyorum. Bana yardımcı olabilir misin. Bı sıkıntı yaratır mı bu sistem bana. Ekran kartı mech yazıyor. Araştırdığım kadarıyla bunların soğutucusu çok kötü oluyormuş. Kasa ve güç kaynağı yorumun nedir. Şimdiden tesekkurler.

Alınır, benzer bütçede daha iyisini görmedim.
Hocam bu fiyatın diğer sitelere göre uygun olması korkutuyor beni. Donanımlarda sıkıntılı birşey görüyor musun.

Son düzenleme:
Hocam uzun süredir para biriktiriyorum. Pişman olmak istemiyorum. Bana yardımcı olabilir misin. Bı sıkıntı yaratır mı bu sistem bana. Ekran kartı mech yazıyor. Araştırdığım kadarıyla bunların soğutucusu çok kötü oluyormuş. Kasa ve güç kaynağı yorumun nedir. Şimdiden tesekkurler.

Hocam bu fiyatın diğer sitelere göre uygun olması korkutuyor beni. Donanımlarda sıkıntılı birşey görüyor musun.
Donanımlar ve fiyatı oldukça güzel hocam. Sizi üzmez. Her parça oldukça güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı