RX 6650 XT ve R5 5500'lü sistem alınır mı?

Reis koyması değil peşin ödeyecek durmum yok ama planlarıma göre 12 ay ödeyebilirim 4060 sistem çok iyi gibi görünüyor ben bir de üniversite öğrencilerine vergisiz PC yasasını bekleyıp beklememe kısmında kararsızım sizce iddialar doğru mudur beklemem gerekir mi.

O isi unut derim. Tabii ne olacagi belli degil ama yerli sarti gelirse o sistemin parcalarinin hicbiri yerli degil, bu yuzden olmayabilir indirim.

20k fiyata alabilecegin en iyi sistem o 4060 sistem.

18k icin RX 6800 XT olan.

22K cikarsan 4060 Ti sistem var.

Satın alınan site (sinerji, gamergaraj vb.) ve hersiburada benzeri pazaryeri ismi verilen marketlerin ürün satarak puan verildiği sitelerde ne kadar iyi hizmet sunduğuna dikkat etmek gerekiyor. Ben iade edilmiş R 6700 XT'yi piyasanın 2 bin ₺ altına aldım. 2 ay kadar sonra fanı ses yapmaya başladı değermi? Fazlasıyla ama bu sesin neden olduğunu ve az çok nasıl çözülebileceğini bilen/öğrenebilecek bir kişi iseniz.
Ayrıca gamergaraj benzeri biraz daha orta denebilecek ayarda olan sitelerden birisinde montaj ve kargolama konusunda sorun olabildiğini okumuştum. Buna dikkat etmeniz çok faydalı olacaktır. Eğer montaj hatalarını düzeltebilecekseniz ve ürünü yerinden kendiniz alabiliyorsanız ucuzlukları kesinlikle tercih edilebilir.

O isi unut derim. Tabii ne olacagi belli degil ama yerli sarti gelirse o sistemin parcalarinin hicbiri yerli degil, bu yuzden olmayabilir indirim.

20k fiyata alabilecegin en iyi sistem o 4060 sistem.

18k icin RX 6800 XT olan.

22K cikarsan 4060 Ti sistem var.
kuzenim bu pc aldı yani sinerji pc sistemini onna atığımda parçalarda illaki bi uyuşmazlık vardır 20k 4060 sistem mümkün olmadığını mümkünse çok üzüleceğini söylüyor

yasa ile ilgilide okullar açıldıktan 2- 3 hafta sonra gelmezse almayı düşünüyorum 4060 sistem çok aklıma yattı sistemin incelmesini yapan bir youtuber varmıdır çok teşşekür ediyorum

Kuzenim bu PC aldı yani Sinerji PC sistemini onna atığımda parçalarda illaki bir uyuşmazlık vardır 20k 4060 sistem mümkün olmadığını mümkünse çok üzüleceğini söylüyor.

Yasa ile ilgilide okullar açıldıktan 2- 3 hafta sonra gelmezse almayı düşünüyorum 4060 sistem çok aklıma yattı sistemin incelmesini yapan bir YouTuber var mıdır çok teşekkür ediyorum.

Pch 4060 yazip bakabilirsin, inceleme var.

4060 20k sistem normal bir fiyat.

Satın alınan site (sinerji, gamergaraj vb.) ve hersiburada benzeri pazaryeri ismi verilen marketlerin ürün satarak puan verildiği sitelerde ne kadar iyi hizmet sunduğuna dikkat etmek gerekiyor. Ben iade edilmiş R 6700 XT'yi piyasanın 2 bin ₺ altına aldım. 2 ay kadar sonra fanı ses yapmaya başladı değermi? Fazlasıyla ama bu sesin neden olduğunu ve az çok nasıl çözülebileceğini bilen/öğrenebilecek bir kişi iseniz.
Ayrıca gamergaraj benzeri biraz daha orta denebilecek ayarda olan sitelerden birisinde montaj ve kargolama konusunda sorun olabildiğini okumuştum. Buna dikkat etmeniz çok faydalı olacaktır. Eğer montaj hatalarını düzeltebilecekseniz ve ürünü yerinden kendiniz alabiliyorsanız ucuzlukları kesinlikle tercih edilebilir.
reis pc den çok anlamıyorum dediğinden de pek anlamadım daha anlaşılabilir bir dille anlatabilirmisin

Hocam özet ve basit bir şekilde anlatmak gerekirse: bilgisayar donanımına merakınız varsa küçük kumarlara girip piyasanın biraz daha ucuzunu garantili olan ürünlerde gözünüz kapalı deneyebilirsiniz. Ancak bu konuda merakınız yoksa ister istemez ürün hata verdiğinde hatayı farketmezseniz sizin için faydasından çok zararı olur. Eğer bu konuda "ben uğraşmak istemiyorum" veya "konu hakkında çok merakım yok" diyorsanız piyasanın altında fiyata satan satıcılardan almayın. Günümüzde elektronik ürün alırken ekstra dikkatli olmak gerekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı