Sınıf arkadaşından hoşlanmak

Makaleler
1
Daha fazla  
8. sınıf öğrencisi olduğum için bu konuda yardım almam gerekiyor. Sınıftaki bir kızdan aşırı hoşlanıyorum ama söyleyemiyorum. Kızla yakın olduğumuzu söyleyebilirim, ancak beni genellikle dersi kaynatan, koridorlarda kayan, hocalara atarlanan biri olarak tanıyorlar. Bu yüzden kimsenin benim teklifimi kabul edeceğini düşünmüyorum. Sizce bu durumu okul bittikten sonra mı değerlendirmeliyim, yoksa şimdi söylemeli miyim? Reddedilme durumunda bana karşı tavırları değişebilir ve sınıftaki diğer kız arkadaşlarımla da aram bozulabilir. Kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Cok istiyorsan mezun olurken dolayli yoldan soylersin bir seyler. Zaten hem tanidiklarimdan, hem de kendi yasadigimdan bahsedecek olursam kimse liseye gectikten sonra ortaokul arkadaslarini cok da kafaya takmiyor. "Ha velettik takiliyorduk iste cart curt" diye gecistiriyorlar hatta bazilari yoldan gecerken selam versen yuzune bile bakmiyor. O yuzden mezuniyette soylersen daha rahat olur. Red yersem oyle olur soyle olur derdi de yok. Reddetmezse bir sekil olur bir seyler iste.

Cok istiyorsan mezun olurken dolayli yoldan soylersin bir seyler. Zaten hem tanidiklarimdan, hem de kendi yasadigimdan bahsedecek olursam kimse liseye gectikten sonra ortaokul arkadaslarini cok da kafaya takmiyor. "ha velettik takiliyorduk iste cart curt" diye gecistiriyorlar hatta bazilari yoldan gecerken selam versen yuzune bile bakmiyor. O yuzden mezuniyette soylersen daha rahat olur. Red yersem oyle olur soyle olur derdi de yok. Reddetmezse bir sekil olur bir seyler iste.

Sevdiği şeyleri nasıl öğrenirim? Güvendiğim bir kız arkadaşıma sorsam sevdiği şeyleri falan mezuniyette çıkışta teklif etsem nasıl olur?

Sevdiği şeyleri nasıl öğrenirim? Güvendiğim bir kız arkadaşıma sorsam sevdiği şeyleri falan mezuniyette çıkışta teklif etsem nasıl olur?
Aynen kardesim kizin sevdigi seyleri ogrenip mezuniyette pat diye ortaya surpriz yumurta gibi cikacaksin kiz da seni sevecek, guldurme beni. Direkt git kizla yuz yuze sosyalles oyle yakinlas.

8. sınıf öğrencisi olduğum için bu konuda yardım almam gerekiyor. Sınıftaki bir kızdan aşırı hoşlanıyorum ama söyleyemiyorum. Kızla yakın olduğumuzu söyleyebilirim, ancak beni genellikle dersi kaynatan, koridorlarda kayan, hocalara atarlanan biri olarak tanıyorlar. Bu yüzden kimsenin benim teklifimi kabul edeceğini düşünmüyorum. Sizce bu durumu okul bittikten sonra mı değerlendirmeliyim, yoksa şimdi söylemeli miyim? Reddedilme durumunda bana karşı tavırları değişebilir ve sınıftaki diğer kız arkadaşlarımla da aram bozulabilir. Kararsız kaldım.

Yani bence 9.sınıfı bekle derim ben ilk önce onunla iyi geçin sonra açılırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı