Sınıf başkanlığı seçiminde vaatler yeterli mi?

Bizim zamanımızda hoca gözüne kestirdiği birini seçerdi ve olay biterdi. Adam bütçe planı hazırlamış.

Maaş vermeye falan mı başladılar da bu kadar çabalıyorsunuz?
Bende de öyleydi, benim zamanım aşırı eski de değil. Daha geçen sene mezun oldum liseden. 12 senelik okul hayatım boyunca hiç öyle bir şey görmedim. Bir de sınıf başkanlığı seçimiymiş, okul başkanlığı seçimi bile böyle kapsamlı olmuyordu.

Sınıf merkez bankasının başına yan sınıftan ekonomist getir.

Az sonra bütün konu tatile çıkacağız gibi hissediyorum hayırlısı...
Yok be hocam ekonomist benim.

14 oy ile secimi kazandim ancak bir arkadasimin hile yaptigi anlasilinca yeniden yapilmasi istendi, yani 14 oy. Diger 3 rakibim ise 5,6,1 oy aldilar. Pazartesi gunune ertelendi secim. Yonetime katacagim elemenlar islerini en iyi yapanlardan olacak.Halktan aldigimi halka geri verecegim. Yani 150 tl para mi toplandi o zaman cikolata alacagim. Yani her seyi onlara bagladim. Pazartesi gunku konusmami dogaclama yapacagim. Eger secilmezsek, darbe.

Yok be hocam ekonomist benim.

14 oy ile secimi kazandim ancak bir arkadasimin hile yaptigi anlasilinca yeniden yapilmasi istendi, yani 14 oy. Diger 3 rakibim ise 5,6,1 oy aldilar. Pazartesi gunune ertelendi secim. Yonetime katacagim elemenlar islerini en iyi yapanlardan olacak.Halktan aldigimi halka geri verecegim. Yani 150 tl para mi toplandi o zaman cikolata alacagim. Yani her seyi onlara bagladim. Pazartesi gunku konusmami dogaclama yapacagim. Eger secilmezsek, darbe.
Durumlar ne hocam monarşi yönetim şekline geçildi mi?

Merhaba. Yarın sınıf başkanlığı seçimi olacak. Yüksek ihtimalle başkan ben olacağım. 7 adet vaat verdim, aşağıda görebilirsiniz:

1- Şeker dağıtmak (belki)
2- Disiplinsizliği gidermek.
3- Mahkeme kurmak.
4- Meclis kurmak.
5- Borçları silmek.
6- Sınıf kasasını doldurmak. (Geçen sene 580 TL yapmıştık)
7- Ceza ücretlerini indirmek (20 TL'den 5TL'ye)

Ayrıca oy vermeyecek kişiler için broşür vs. de hazırladık, sınıftaki tüm erkekler ve birkaç kız beni destekliyor. Sizce başka ne eklemeliyim?
Mahkeme, meclis, ceza falan hocam siz baya ülke kurmuşsunuz :D

Hocam devlet mi kuruyorsunuz? Sınıfta neyin meclisi ya?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı