Gerçekten. Sınıfımdan nefret ötesi bir duyguyla bakıyorum. Sınıf değiştirmek istiyorum ama değiştirmiyorlar. Kafayı yemek üzereyim. Sınıfımı nasıl değiştiririm?
Onu nasıl yapacağım?Sınıf değiştirmek hakkınız. Israrla değiştirmiyorlarsa okul yönetimine dilekçe yazarak resmi olarak talebinizi duyurabilirsiniz. Bu noktadan sonra yüksek ihtimalle değiştirilir diye düşünüyorum.
Dilekçe yazıp okula vereceksin. Dilekçe örneklerini internette bulabilirsin. Sınıf değiştirme dilekçe örneği yazarsan çıkacağını düşünüyorum.Onu nasıl yapacağım?
Gerçekten çıldırmak üzereyim.
Rehberliğe gittim. Sınıf değiştirmen saçma. Eğer değiştirirsen alışana kadar okul bitecek dediler bana.İlk önce aileniz devreye girsin. Kısa yoldan halleme imkanınız var. Dilekçeyi iş inada binerse kullanın bence. İdare sizle papaz olurlarsa okul yaşamınızı zorlaştırmak için ellerinden gelen her şeyi yapabilirler.
Benim tavsiyem ilk önce samimi yollara başvurmak.
Onu nasıl yapacağım?
Gerçekten çıldırmak üzereyim.
Liseye kadar 6 farklı sınıf 3 farklı okul değiştirdim. Alışmam genelde 3-4 günümü alıyordu.Rehberliğe gittim. Sınıf değiştirmen saçma. Eğer değiştirirsen alışana kadar okul bitecek dediler bana.
Müdür kesin ikna olur. Kendisi kral adam.Eğer müdürünüz anlayışlı biriyse aileniz aracılığı ile sınıfınızı kolayca değiştirebilirsiniz, kendinizi en konforlu hissettiğiniz yerde eğitim görmek hakkınız.
Liseye kadar 6 farklı sınıf 3 farklı okul değiştirdim. Alışmam genelde 3-4 günümü alıyordu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.