Sınıf nasıl değiştirilir?

clarkberk

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2020
Mesajlar
599
Çözümler
6
Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim nitelikli bir lisede okuyorum. Yalnızım. Sınıftaki kişiler falan tam zorbalık yapmıyor fakat dışlıyorlar gibi hissediyorum bazen bir keresinde onlarla takılırken beni aralarına almamışlardı gizli bir şey konuşacağız diye ve bugün yine benden gizli bir grup olduğunu fark ettim zaten sınıfta doğru düzgün arkadaşım yok bazen dalga geçiyorlar bu durumdan hiç hoşnut değilim ne yapmalıyım arkadaşlar yol gösterin bana. Yani birisi bir kere gerçekten sınırları aşacak bir şekilde dalga geçecek bende yanlış bir hareket yapacağım disiplinlik olacağım falan hiç gerek yok. Sınıfımı nasıl değiştirebilirim ve sizce değiştirmelimiyim? Not: Sınıf öğretmeni babamın eski okul arkadaşı/meslektaşı ve beni seviyor.
 
Artık liseye geçmiş, hayata gerçekten ilk adımlarını atmaya başlayan bir bireysiniz böyle saçma "zorluklarla" karşılaşıp kaçmayı bırakmalısınız, sınıf değiştirmek kaçmaktır. İnsanlarla konuşmaya, kaynaşmaya çalışın çünkü inanılmaz gelecek ama hayatınızın ilerleyen döneminde sevmediğiniz, sizi sevmeyen ya da konuşmak istemediğiniz insanlarla çalışmak, görüşmek ve vakit geçirmek zorunda kalacaksınız. Yani 30 kişinin olduğu sınıfta herkesin sizi dışladığını kimsenin konuşmadığına falan inanmak güç ayrıca hadi diyelim öyle git teneffüste kiminle konuşmak istiyorsan konuş derste de bir zahmet konuşma ölmezsin.
 
Bu sana dert oluyorsa sınıfını değiş ileride sevmediğiniz kişilerle çalışacaksanız zaten çalışacaksanız bu derdini çözebiliyorsan niye çözmeyesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı