Sınıf nasıl değiştirilir?

eneskral41

Picopat
Daha fazla  
Dostlar, zaten bununla ilgili bir konu açmıştım ama orada iş garanti değildi; yavaş yavaş garantileşti. Sınıftaki tek erkeğim, okulda az erkek yok ama nedense beni eşit ağırlık bölümünde tek erkek olarak bıraktılar. İki tane eşit ağırlık sınıfı var; diğer eşit ağırlık sınıfında en az beş erkek var. Eğer sınıftaki tek erkek olayı değişmezse, okulun ilk günü gidip müdür yardımcısıyla falan konuşsam. Sınıf değiştirme şansım var mı? Çünkü böyle yıl geçmez yani.

Dostlar, zaten bununla ilgili bir konu açmıştım ama orada iş garanti değildi; yavaş yavaş garantileşti. Sınıftaki tek erkeğim, okulda az erkek yok ama nedense beni eşit ağırlık bölümünde tek erkek olarak bıraktılar. İki tane eşit ağırlık sınıfı var; diğer eşit ağırlık sınıfında en az beş erkek var. Eğer sınıftaki tek erkek olayı değişmezse, okulun ilk günü gidip müdür yardımcısıyla falan konuşsam. Sınıf değiştirme şansım var mı? Çünkü böyle yıl geçmez yani.
Mümkündür. Velinizle birlikte müdüre durumu bildirin. Sınıfınızı değiştirebilir tabi müdüre bağlı biraz.

Aileniz ile beraber gidip dilekçe yazmanız gerekiyor. Aksi takdirde yine de müdür ve müdür yardımcısının insiyatifine kalmış bir durum.

Sınıftaki tek erkeksin ve değiştirmek mi istiyorsun :D Şansın var tabii ki genelde ilk haftalarda oluyor değişiklikler.

Diğer sınıftan biriyle anlaşırsan işin daha rahat olur, yoksa diğer sınıf zaten çok kişi sayıları değiştiremeyiz diyebilirler.

Sınıftaki tek erkeksin ve değiştirmek mi istiyorsun :D şansın var tabii ki genelde ilk haftalarda oluyor değişiklikler.

Herkes öyle diyor artıları da var tabii ama sohbet muhabbet yapılacak bir insan gerekiyor ya. Bir de zaten okula önceki sene 2.dönem geldim zar zor kendime bir ortam yaptım. Ortamımdaki herkesi diğer sınıfa atmışlar.

Herkes öyle diyor artıları da var tabii ama sohbet muhabbet yapılacak bir insan gerekiyor ya. Bir de zaten okula önceki sene 2.dönem geldim zar zor kendime bir ortam yaptım. Ortamımdaki herkesi diğer sınıfa atmışlar.

Erkeklerle muhabbet edip ne yapacaksın git 2 3 kızla konuş onlar dibinde biter zaten senin kızlarla konuştuğunu görünce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı