Sınıfa alışamıyorum

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Bizim okul özel okul özel okul olduğu için önceki senede sınavlara ve onun dışında 1-2 haftada derse gitmiştim sınıfa 0 uyum sağladım. Herkes birbiriyle konuşuyor önceki seneden herkes tanıyor birbirini ben ise bütün gün sırada oturup bitse de gitsek istiyorum. Benim gibi konuşmayan bir çocuk daha var arkamda zaman geçmiyor. Öylesine bir yazayım dedim. İyi günler.

Bizim okul özel okul özel okul olduğu için önceki senede sınavlara ve onun dışında 1-2 haftada derse gitmiştim sınıfa 0 uyum sağladım. Herkes birbiriyle konuşuyor önceki seneden herkes tanıyor birbirini ben ise bütün gün sırada oturup bitse de gitsek istiyorum. Benim gibi konuşmayan bir çocuk daha var arkamda zaman geçmiyor. Öylesine bir yazayım dedim. İyi günler.

Şu an bende aynı durumdayım maalesef. Herkes birbiri ile konuşuyor fakat ben daha doğru dürüst bir arkadaşlık kuramadım, hiç alışamıyorum.

Hocam eğer kastettiğiniz lise ise yani bende liseye gidiyorum genelde enayiler falan oluyor ama bilemiyorum bence kişileri gözden geçir sonra öyle arkadaş edinirsin eğer böyle hemen arkadaş yaparsan direk sürünürsün o alışamam dediğin konuyu pek bilemiyorum.

Hocam eğer kastettiğiniz lise ise yani bende liseye gidiyorum genelde enayiler falan oluyor ama bilemiyorum bence kişileri gözden geçir sonra öyle arkadaş edinirsin eğer böyle hemen arkadaş yaparsan direk sürünürsün o alışamam dediğin konuyu pek bilemiyorum.
Lise dediğim kolejde okuyorum ve kolejlik zekam yok ailem sagolsun yazdırdılar hiç biri kafama uymadı sınıfta 8 saat oturuyorum sırada usandım artık.

Açık olup olmaması önemli değil. Gitmemişsiniz ki kimseyi tanımıyorsunuz. Zamanla tanışırsın herkesle.
İsimlerini biliyorum fakat hiç biri benim kafamda değil çok sıkıldım artık fakat elimden bir şey gelmiyor tek umudum korona ile kapanması okulların.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı