Sınıfa alışamıyorum

Benim gibi bir çocuk var sınıfta onla da konuşmadım o da kaynarsa sınıfın tek konuşmayani ben kalcam bıktım artık zaten okuldan gel eve aynı hep aynı.

Benim gibi bir çocuk var sınıfta onla da konuşmadım o da kaynarsa sınıfın tek konuşmayani ben kalcam bıktım artık zaten okuldan gel eve aynı hep aynı.
Hep aynı diyorsunuz da her gün 3 arkadaşınızla kesin olarak aynı cümleleri kelimesi kelimesine aynı olarak kurup aşırı bir monoton hayat yaşamıyorsunuz. Olaylara olumlu yönden bakmaya çalışırsanız bunun size bir artı olduğunu fark edersiniz.

Bütün gün aynı aktiviteleri yapmak anlamında dedim.

Daha 2 gün oldu. Yarın konuşun o çocukla. Sen yine iyisin benim sınıfta konuşacak kimse yok.

@LEGEND.35 Bazı şeyleri çok kafanıza takmayın. Bugün olmaz ileride olur. Herkes başkalarıyla iletişim kuracak diye bir zorunluluk yok. Bu yüzden onları yok sayarsanız karınıza olur.
Sığırlar bağırıyor sınıfta uyumaya çalışıyorum yok fazlalık gibi geliyorlar gitmek istemiyorum ama bu ülkede olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…